Webuyanycar, onderdeel van BCA Group, zegt via zijn 165 locaties in het Verenigd Koninkrijk een reeks van peperdure auto’s te hebben ingekocht, waarvan de prijzen varieerden van 50 duizend tot 120 duizend pond.  De website zegt onder meer een Rolls-Royce Ghost, een Audi R8 Spyder, een Bentley Continental Flying Spur, een Aston Martin DB9 en een Ferrari 599 te hebben ingekocht. Dit komt op het moment dat de autoindustrie een grote toename meldt in de verkoop van de luxe auto’s. Zo ging de verkoop bij Bentley omhoog met 36 procent in het eerste halfjaar, bij Rolls-Royce 33 procent, bij Porsche 20 procent en bij Jaguar met 15 procent. Volgens webuyanycar hebben de eigenaren van dit soort auto’s hun oog laten vallen op alweer een ander luxe model maar ze weten dat ze ‘een betere deal kunnen krijgen voor hun auto’. Dat zou de reden zijn dat zij zich melden bij webuyanycar.com.
Een van de duurste auto’s die webuyanycar onlangs zegt te hebben inkocht was een Rolls-Royce Ghost van nog geen twee jaar oud met twaalfduizend mijl op de teller. De eigenaar meldde zich online, bezocht een vestiging in het noordwesten van Engeland en verkocht zijn auto daar ‘in minder dan twintig minuten’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding