Door de leveringsprogramma’s van Microcar en Ligier samen te voegen in één organisatie, zowel bij de import als in het dealernetwerk, en de productportfolio’s beter op elkaar af te stemmen, is de keuzemogelijkheid voor de consument op één adres groter. " Als importeur zijn onze verkoopmogelijkheden uitgebreid, de Microcar-dealer krijgt er meer modellen bij en de klant kan uit meer modellen in diverse prijsklassen kiezen", meent commercieel manager René Hoogeveen van General Mobility Services & Import uit Ede.
De Ligier Group uit Frankrijk, producent van de brommobielmerken Microcar en Ligier, heeft besloten bij de introductie van de nieuwe modellijnen in Nederland de modellen van beide merken complementair te maken en niet meer tegenover elkaar te positioneren. Hoogeveen: " De sterke merkwaarden voor Microcar blijven  handig, functioneel en rationeel. Er is een Microcar leverbaar vanaf  8.695 euro tot en met 13.845 euro. Met de Microcars bestrijken wij het marktsegment van populaire en scherp geprijsde brommobielen. Twee modellen verdwijnen uit het programma."

Met Ligier wordt een andere doelgroep aangesproken, namelijk consumenten die veel waarde hechten aan sportiviteit, emotie en beleving. Het vernieuwde Ligier-programma begint bij de huidige JS50 en JSRC coupé. Hoogeveen: "Nieuw in het Ligier-programma wordt de JS50 L, een verlengde met een ruimere kofferbak. Qua prijsstelling begint de Ligier-prijslijst met 12.495 euro en loopt door tot 15.995 euro." Ook bij Ligier verdwijnen twee modellen uit het leveringsprogramma.
Vanaf 1 november staan de Microcar- en Ligier-modellen naast elkaar in de showroom, geïmporteerd door G.M.S. & Import uit Ede.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding