Directeur Renata Knook: "Het merk Jaguar sluit in alles aan op onze bestaande activiteiten. Om te beginnen zijn de merken familie van elkaar, ze delen de emotie en de Britse uitstraling. We zien veel potentieel in Jaguar, niet in het minst door de uitbreiding van het gamma. Maar er is meer. De familieband met Land Rover heeft belangrijke praktische voordelen: de gamma’s van de merken sluiten mooi op elkaar aan en bovendien maken Jaguar en Land Rover gebruik van dezelfde systemen, apparatuur en gereedschappen. Uiteraard krijgt Jaguar zowel in de showroom als in de werkplaats de ruimte die het verdient – de ruime opzet van ons bedrijf staat de uitbreiding probleemloos toe."
Marc Bienemann, directeur van Jaguar Land Rover Benelux zegt blij te zijn met de vertrouwde partner: "Knook Breda heeft zich ruimschoots bewezen want het bedrijf is in de afgelopen jaren herhaaldelijk tot beste dealer van het jaar uitgeroepen. En daar kunnen nu ook Jaguar-rijders de vruchten van plukken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding