Louwman Exclusive lanceert label ‘Driving Experience’

Louwman Exclusive biedt zijn klanten voortaan een aantal spannende activiteiten aan onder de noemer Driving Experience. ‘Een logische stap’, aldus directeur Van Beek.

Louwman langs de A2 bij Leidsche Rijn is  vertegenwoordiger van onder andere de automerken McLaren, Maserati, Morgan, TVR en Lamborghini. In samenwerking met Phil Bastiaans, meervoudig Nederlands en Europees kampioen in diverse autosportklassen, verzorgt Louwman nu circuit- en rijvaardigheidstrainingen. Bovendien werkt Louwman samen met Rob Hoogvliet van GT Rally voor diverse autoritten. Men start met een circuittraining en rijden op ijs. Nog voor de zomer volgt een tocht door beeldschoon Italië.
Voor Louwman Exclusive is het aanbieden van de Driving Experience-activiteiten ‘een logische stap’. Directeur Arjen van Beek daarover: "Bij ons houdt de beleving niet op na aankoop van een exclusieve auto. De eerste stap is natuurlijk die naar een perfecte voertuigbeheersing zodat maximaal van de gekochte auto kan worden genoten, op de openbare weg en desgewenst op het circuit. Als de klant het wil, gaan de rijlessen zo ver dat een racelicentie volgt. Voor liefhebbers met minder sportieve ambities bieden we ritten aan over de mooiste wegen van Europa, waarbij de nadruk op het genieten ligt."

Boeken via website

De eerste activiteiten die Louwman Exclusive aanbiedt onder het nieuwe Driving Experience-label zijn de circuit- en ijstraining en de toertocht naar Italië. Maar er zit meer in het vat, alle evenementen zijn te zien en te boeken via de website.

 

Louwman Exclusive maakt deel uit van de Louwman Groep  en is officieel partner van Maserati, McLaren, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, TVR, Morgan en Lexus. De Louwman Groep is een van de grootste autodistributeurs in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf is importeur van de merken Toyota, Lexus, Morgan, TVR en Suzuki (inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren). Bovendien is de Louwman Groep actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen, logistiek en de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Groep is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

Reacties

Geweldig toch!Louwman weet wat autoliefhebbers beweegt!

Geplaatst door: Gerard op
Louwman Exclusive lanceert label ‘Driving Experience’ - Automobielmanagement.nl

Louwman Exclusive lanceert label ‘Driving Experience’

Louwman Exclusive biedt zijn klanten voortaan een aantal spannende activiteiten aan onder de noemer Driving Experience. ‘Een logische stap’, aldus directeur Van Beek.

Louwman langs de A2 bij Leidsche Rijn is  vertegenwoordiger van onder andere de automerken McLaren, Maserati, Morgan, TVR en Lamborghini. In samenwerking met Phil Bastiaans, meervoudig Nederlands en Europees kampioen in diverse autosportklassen, verzorgt Louwman nu circuit- en rijvaardigheidstrainingen. Bovendien werkt Louwman samen met Rob Hoogvliet van GT Rally voor diverse autoritten. Men start met een circuittraining en rijden op ijs. Nog voor de zomer volgt een tocht door beeldschoon Italië.
Voor Louwman Exclusive is het aanbieden van de Driving Experience-activiteiten ‘een logische stap’. Directeur Arjen van Beek daarover: "Bij ons houdt de beleving niet op na aankoop van een exclusieve auto. De eerste stap is natuurlijk die naar een perfecte voertuigbeheersing zodat maximaal van de gekochte auto kan worden genoten, op de openbare weg en desgewenst op het circuit. Als de klant het wil, gaan de rijlessen zo ver dat een racelicentie volgt. Voor liefhebbers met minder sportieve ambities bieden we ritten aan over de mooiste wegen van Europa, waarbij de nadruk op het genieten ligt."

Boeken via website

De eerste activiteiten die Louwman Exclusive aanbiedt onder het nieuwe Driving Experience-label zijn de circuit- en ijstraining en de toertocht naar Italië. Maar er zit meer in het vat, alle evenementen zijn te zien en te boeken via de website.

 

Louwman Exclusive maakt deel uit van de Louwman Groep  en is officieel partner van Maserati, McLaren, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, TVR, Morgan en Lexus. De Louwman Groep is een van de grootste autodistributeurs in Europa. Het Nederlandse familiebedrijf is importeur van de merken Toyota, Lexus, Morgan, TVR en Suzuki (inclusief de motorfietsen en de buitenboordmotoren). Bovendien is de Louwman Groep actief in retail, leasing en financiering, levering van onderdelen, logistiek en de distributie van mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en minder validen. Louwman Groep is actief in Nederland, Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

Reacties

Geweldig toch!Louwman weet wat autoliefhebbers beweegt!

Geplaatst door: Gerard op