Van Mossel Ford heeft op dit moment vestigingen in Eindhoven, Helmond, Roermond en Weert en is onderdeel van de Van Mossel Groep. Door de overname worden de twee vestigingen van Van Berkel in Den Bosch en Veghel aan de groep Ford-dealers  toegevoegd. Samen met de andere Ford-dealers binnen Van Mossel bedienen zij nu ‘een mooi aaneengesloten verzorgingsgebied’. De dagelijkse leiding is in handen van Bas Kuijs als algemeen directeur en Patrick van der Pijl als operationeel directeur van het cluster Opel/Ford.
Per 1 februari 2016 opent men een nieuw Ford-pand in Den Bosch. Van Mossel Ford Veghel blijft op de bekende locatie (Vanderlandelaan) maar de vestiging wordt geheel verbouwd en vernieuwd. Aansluitend zal een Opel-vestiging (Van Mossel OPC Opel Veghel) erbij intrekken. Directeur Eric Berkhof van de Van Mossel Groep: "De toevoeging van Ford van Berkel in Den Bosch en Veghel aan ons Opel/Ford-cluster past in onze groeistrategie want die is gericht op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten. De Van Mossel Groep heeft alles onder één dak. Het gehele proces, van aankoop tot leasing, schadeherstel en onderhoud en transport, het gebeurt allemaal binnen de eigen organisatie."

Van Mossel Groep is met ruim duizend werknemers in 65 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Van Mossel Groep telt inmiddels meer dan dertig (dealer)vestigingen in Nederland, België en Duitsland die diverse automerken voeren; Ford, Opel, Volkswagen, Audi, Peugeot, Kia, Jaguar en Land Rover. Van Mossel Groep exploiteert verder een drietal mega occasion centra en heeft een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Voorts biedt de groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing. Dochterbedrijf International Car Lease Holding, met een wagenpark van meer dan 38 duizend voertuigen, behoort tot de topvijf van autoleasemaatschappijen in Nederland.