DS Store Amsterdam geopend bij Citroën Amsterdam

Vandaag is DS Store Amsterdam officieel geopend door Arnaud Ribault, directeur sales & marketing van het ‘luxemerk’ DS Automobiles.

DS Store Amsterdam maakt onderdeel uit van de dealervestiging Citroën Amsterdam, die eind 2014 de zichtlocatie aan de A10 in gebruik nam. Bij DS Store Amsterdam staan beleving en luxe centraal; het DS-deel leent zich bovendien uitstekend voor evenementen en lezingen ‘die passen bij wat het merk DS voor ogen heeft’, aldus het bericht.
Op de openingsavond verrichte Arnaud Ribault, directeur sales & marketing van DS Automobiles, de officiële inhuldiging: "Dit is een belangrijk moment voor DS omdat iedere opening van een nieuwe DS Store bijdraagt aan de zichtbaarheid van het merk en onze klanten de echte DS-ervaring kunnen beleven. De uitbreiding van het DS- netwerk is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk." DS Nederland maakte van de gelegenheid gebruik de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback te presenteren, die binnenkort in de Nederlandse showrooms staan.

Voor de liefhebbers van de befaamde Snoek was er speciaal op de openingsavond de DS die de Mille Miglia gereden heeft dit jaar. Deze klassieke DS19 werd op 11 oktober 1955 besteld tijdens de introductie van de DS op de Autosalon in Parijs en zou uiteindelijk in 1957 worden geproduceerd. Het is daarmee één van de vroegste DS-en die nog in een zeer authentieke staat zijn. DS Store Amsterdam is ook op 27 en 28 november open voor bezoekers.

DS is beschikbaar in Europa in DS Stores of in aparte delen van de showrooms binnen het netwerk van Citroën. In China beschikt  DS over zijn eigen salesnetwerk. Voor klanten staat DS voor een merkervaring die verdergaat dan het product en een aantal exclusieve premium services omvat, met name door middel van de DS Privilege Club. Sinds zijn oprichting heeft DS wereldwijd 580 duizend auto’s verkocht.

 

Zie ook: Britse Citroën-dealers raken DS kwijt

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

DS Store Amsterdam geopend bij Citroën Amsterdam - Automobielmanagement.nl

DS Store Amsterdam geopend bij Citroën Amsterdam

Vandaag is DS Store Amsterdam officieel geopend door Arnaud Ribault, directeur sales & marketing van het ‘luxemerk’ DS Automobiles.

DS Store Amsterdam maakt onderdeel uit van de dealervestiging Citroën Amsterdam, die eind 2014 de zichtlocatie aan de A10 in gebruik nam. Bij DS Store Amsterdam staan beleving en luxe centraal; het DS-deel leent zich bovendien uitstekend voor evenementen en lezingen ‘die passen bij wat het merk DS voor ogen heeft’, aldus het bericht.
Op de openingsavond verrichte Arnaud Ribault, directeur sales & marketing van DS Automobiles, de officiële inhuldiging: "Dit is een belangrijk moment voor DS omdat iedere opening van een nieuwe DS Store bijdraagt aan de zichtbaarheid van het merk en onze klanten de echte DS-ervaring kunnen beleven. De uitbreiding van het DS- netwerk is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk." DS Nederland maakte van de gelegenheid gebruik de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback te presenteren, die binnenkort in de Nederlandse showrooms staan.

Voor de liefhebbers van de befaamde Snoek was er speciaal op de openingsavond de DS die de Mille Miglia gereden heeft dit jaar. Deze klassieke DS19 werd op 11 oktober 1955 besteld tijdens de introductie van de DS op de Autosalon in Parijs en zou uiteindelijk in 1957 worden geproduceerd. Het is daarmee één van de vroegste DS-en die nog in een zeer authentieke staat zijn. DS Store Amsterdam is ook op 27 en 28 november open voor bezoekers.

DS is beschikbaar in Europa in DS Stores of in aparte delen van de showrooms binnen het netwerk van Citroën. In China beschikt  DS over zijn eigen salesnetwerk. Voor klanten staat DS voor een merkervaring die verdergaat dan het product en een aantal exclusieve premium services omvat, met name door middel van de DS Privilege Club. Sinds zijn oprichting heeft DS wereldwijd 580 duizend auto’s verkocht.

 

Zie ook: Britse Citroën-dealers raken DS kwijt

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding