Online inboedelveiling garage Reitsma Amsterdam

Troostwijk Veilingen organiseert een online inboedelveiling van de Amsterdamse Garage Reitsma. De veiling sluit op 16 december.

De activiteiten aan de Jacob van Lennepkade worden gestaakt wegens gezondheidsredenen en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd .  Veilingmeester Dave Reitsema van Troostwijk Veilingen: "Wij gaan de inboedel voor ze veilen. Denk onder meer aan een Union 4-koloms hefbrug (4.000 kg), Union schaarhefbrug (3.000 kg), Hofmann bandenbalanceer en montageapparaat , Hella koplampafstelapparaat, Maha remmentestbank ,Opus uitlaatgastester, diverse autobanden, luchtcompressor, werkbanken, (hand)gereedschappen, meetapparatuur, hydraulische werkplaatspers, kantoorinventaris enzovoort."  De veiling sluit op maandag 16 december a.s. en de kijkdag is op 15 december aan de Jacob van Lennepkade 157 in Amsterdam.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Online inboedelveiling garage Reitsma Amsterdam - Automobielmanagement.nl

Online inboedelveiling garage Reitsma Amsterdam

Troostwijk Veilingen organiseert een online inboedelveiling van de Amsterdamse Garage Reitsma. De veiling sluit op 16 december.

De activiteiten aan de Jacob van Lennepkade worden gestaakt wegens gezondheidsredenen en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd .  Veilingmeester Dave Reitsema van Troostwijk Veilingen: "Wij gaan de inboedel voor ze veilen. Denk onder meer aan een Union 4-koloms hefbrug (4.000 kg), Union schaarhefbrug (3.000 kg), Hofmann bandenbalanceer en montageapparaat , Hella koplampafstelapparaat, Maha remmentestbank ,Opus uitlaatgastester, diverse autobanden, luchtcompressor, werkbanken, (hand)gereedschappen, meetapparatuur, hydraulische werkplaatspers, kantoorinventaris enzovoort."  De veiling sluit op maandag 16 december a.s. en de kijkdag is op 15 december aan de Jacob van Lennepkade 157 in Amsterdam.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding