Autoimporteur Das Import wint FD Gazellen Award

De particuliere autoimport uit Duitsland wordt onder meer verzorgd door importeur Das Import in Haarlem. De omzet van dit bedrijf groeide de laatste jaren erg snel en het bedrijf heeft daarom een Gazellen Award 2015 gekregen van het Financieele Dagblad.

Tijdens de prijsuitreiking in Den Haag finishte de Haarlemse onderneming Das Automotive Services op de derde plaats op de overall-lijst door een omzetgroei van 1.461 procent (omzet vorig jaar 6,6 miljoen euro, ten opzichte van omzet boekjaar 2012). Eigenaar en ondernemer Job Das won al vijf maal eerder een FD Gazellen Award met twee van zijn andere bedrijven.
"De grote omzetstijging is vooral te danken aan onze werkwijze", aldus Das. "Dat de import van jonge auto’s uit Duitsland loont, is bij meeste Nederlanders wel bekend. Ons succes is vooral te danken aan onze service en begeleiding tijdens het proces van aankoop- en import. Behalve een aanzienlijke kostenbesparing bieden wij onze klanten vooral gemak. Wij nemen het importtraject geheel of gedeeltelijk uit handen waardoor de koper geld en kostbare tijd bespaart. Bovendien bieden wij de mogelijkheid auto’s in te ruilen of in consignatie te verkopen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoimporteur Das Import wint FD Gazellen Award - Automobielmanagement.nl

Autoimporteur Das Import wint FD Gazellen Award

De particuliere autoimport uit Duitsland wordt onder meer verzorgd door importeur Das Import in Haarlem. De omzet van dit bedrijf groeide de laatste jaren erg snel en het bedrijf heeft daarom een Gazellen Award 2015 gekregen van het Financieele Dagblad.

Tijdens de prijsuitreiking in Den Haag finishte de Haarlemse onderneming Das Automotive Services op de derde plaats op de overall-lijst door een omzetgroei van 1.461 procent (omzet vorig jaar 6,6 miljoen euro, ten opzichte van omzet boekjaar 2012). Eigenaar en ondernemer Job Das won al vijf maal eerder een FD Gazellen Award met twee van zijn andere bedrijven.
"De grote omzetstijging is vooral te danken aan onze werkwijze", aldus Das. "Dat de import van jonge auto’s uit Duitsland loont, is bij meeste Nederlanders wel bekend. Ons succes is vooral te danken aan onze service en begeleiding tijdens het proces van aankoop- en import. Behalve een aanzienlijke kostenbesparing bieden wij onze klanten vooral gemak. Wij nemen het importtraject geheel of gedeeltelijk uit handen waardoor de koper geld en kostbare tijd bespaart. Bovendien bieden wij de mogelijkheid auto’s in te ruilen of in consignatie te verkopen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding