AutoCity in Deventer blijft dealer van DFSK

Importeur Allmotive van DFSK CityTransporter heeft de samenwerking met dealerbedrijf AutoCity AVK in Deventer formeel verlengd.

AutoCity AVK is Suzuki-dealer en al  enkele jaren ook officieel dealer van de CityTransporter van DFSK. De dealer koos bewust voor vertegenwoordiging van het merk  omdat binnen de maatschappij de noodzaak voor alternatieve brandstoffen, bewust duurzaam en milieuverantwoord ondernemen steeds meer wordt gevoeld. "Wij willen hieraan een steentje bijdragen", aldus directeuren René Temmink en Jos Aarnink. "En de CityTransporter is de meest duurzame, compacte en prijsbewuste lichte bestelwagen in de Benelux." AutoCity AVK heeft een goede locatie want de stad Deventer werd in 2011 zelfs verkozen tot Groenste Stad van Europa.  

AutoCity AVK wil net als Allmotive voorop lopen in milieuverantwoord ondernemen. De DFSK CityTransporter biedt hiervoor een uniek concept want de compacte bedrijfsauto combineert een groot laadvermogen met een zeer concurrerende prijs. Het voertuig is in vele uitvoeringen leverbaar en kan volledig op maat gemaakt worden. Bovendien is de CityTransporter leverbaar in volelektrische uitvoering als rijdend op aardgas (cng).

Allmotive bouwt de voertuigen in Nederland zelf op en zegt ‘nauw betrokken’ te zijn bij de ontwikkeling van vormgeving en constructie van de lichte bedrijfswagens die in China worden geproduceerd. "Allmotive wil het dealernetwerk de komende periode optimaliseren. Er is een toenemende vraag naar groene transportmiddelen door onder meer de aanscherping van voorschriften en het groeiende milieubewustzijn bij eindgebruikers. Die groei vraagt ook om een sterk dealernetwerk", aldus Leo la Gro, de directeur Network & Sales bij Allmotive. "Met de verlengde samenwerking met AutoCity AVK blijft de regio Apeldoorn-Deventer verzekerd van een professioneel sales- en servicepunt."Allmotive heeft een kleine dertig dealers in Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoCity in Deventer blijft dealer van DFSK - Automobielmanagement.nl

AutoCity in Deventer blijft dealer van DFSK

Importeur Allmotive van DFSK CityTransporter heeft de samenwerking met dealerbedrijf AutoCity AVK in Deventer formeel verlengd.

AutoCity AVK is Suzuki-dealer en al  enkele jaren ook officieel dealer van de CityTransporter van DFSK. De dealer koos bewust voor vertegenwoordiging van het merk  omdat binnen de maatschappij de noodzaak voor alternatieve brandstoffen, bewust duurzaam en milieuverantwoord ondernemen steeds meer wordt gevoeld. "Wij willen hieraan een steentje bijdragen", aldus directeuren René Temmink en Jos Aarnink. "En de CityTransporter is de meest duurzame, compacte en prijsbewuste lichte bestelwagen in de Benelux." AutoCity AVK heeft een goede locatie want de stad Deventer werd in 2011 zelfs verkozen tot Groenste Stad van Europa.  

AutoCity AVK wil net als Allmotive voorop lopen in milieuverantwoord ondernemen. De DFSK CityTransporter biedt hiervoor een uniek concept want de compacte bedrijfsauto combineert een groot laadvermogen met een zeer concurrerende prijs. Het voertuig is in vele uitvoeringen leverbaar en kan volledig op maat gemaakt worden. Bovendien is de CityTransporter leverbaar in volelektrische uitvoering als rijdend op aardgas (cng).

Allmotive bouwt de voertuigen in Nederland zelf op en zegt ‘nauw betrokken’ te zijn bij de ontwikkeling van vormgeving en constructie van de lichte bedrijfswagens die in China worden geproduceerd. "Allmotive wil het dealernetwerk de komende periode optimaliseren. Er is een toenemende vraag naar groene transportmiddelen door onder meer de aanscherping van voorschriften en het groeiende milieubewustzijn bij eindgebruikers. Die groei vraagt ook om een sterk dealernetwerk", aldus Leo la Gro, de directeur Network & Sales bij Allmotive. "Met de verlengde samenwerking met AutoCity AVK blijft de regio Apeldoorn-Deventer verzekerd van een professioneel sales- en servicepunt."Allmotive heeft een kleine dertig dealers in Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding