Pon vindt eigen groep beste dealer bedrijfswagens

Pon’s Automobielhandel heeft de eigen Pon Dealer Groep uitgeroepen tot beste dealer van Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Het is voor het eerst dat een VW bedrijfswagendealer wordt onderscheiden met deze award.

De ‘Best Dealer Award’ is in het leven geroepen door Pon’s Automobielhandel. De prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te inspireren en te stimuleren tot het leveren van topprestaties. Alle dealers van Volkswagen Bedrijfswagens worden daarom het hele jaar door beoordeeld op een aantal punten (klantgerichtheid, flexibiliteit, openingstijden, verkoopprestaties,  uitstraling, professionaliteit van marketing en pr). Pon Dealer Groep met vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk is de eerste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die de award krijgt. Directeur Rinke van Keimpema van Volkswagen Bedrijfswagens benadrukte bij de overhandiging  dat Pon Dealer Groep over de hele linie uitstekende rapportcijfers laat zien: "Het bedrijf combineert een goede verkoopprestatie met een zeer goede klanttevredenheid. Dit is in deze branche een cruciale factor: een bedrijfswagen is onmisbaar gereedschap waarop ondernemers moeten kunnen vertrouwen. Het bedrijfswagencentrum van Pon Dealer Groep maakt daar met zijn producten en diensten op indrukwekkende wijze werk van – het bedrijf heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend."

Service Dealer en Sales Dealer

Behalve de overall-award werden op deelgebieden nog twee onderscheidingen uitgereikt: Auto Bourguignon werd uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar 2016 en Ames Autobedrijf kreeg de onderscheiding Sales Dealer van het Jaar 2016, resp. vanwege de hoogste klantwaardering voor de service en de hoogste score op verkoopaantallen.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goh, dat had toch niemand verwacht….

Geplaatst door: Theo op

Wij van WC-eend bevelen aan: WC-eend!

Geplaatst door: Peter op

Maar van arrogantie was al geen sprake !

Geplaatst door: Lex Schoutens op
Pon vindt eigen groep beste dealer bedrijfswagens - Automobielmanagement.nl

Pon vindt eigen groep beste dealer bedrijfswagens

Pon’s Automobielhandel heeft de eigen Pon Dealer Groep uitgeroepen tot beste dealer van Volkswagen Bedrijfswagens van Nederland. Het is voor het eerst dat een VW bedrijfswagendealer wordt onderscheiden met deze award.

De ‘Best Dealer Award’ is in het leven geroepen door Pon’s Automobielhandel. De prijs is bedoeld om bedrijfswagendealers te inspireren en te stimuleren tot het leveren van topprestaties. Alle dealers van Volkswagen Bedrijfswagens worden daarom het hele jaar door beoordeeld op een aantal punten (klantgerichtheid, flexibiliteit, openingstijden, verkoopprestaties,  uitstraling, professionaliteit van marketing en pr). Pon Dealer Groep met vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk is de eerste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer die de award krijgt. Directeur Rinke van Keimpema van Volkswagen Bedrijfswagens benadrukte bij de overhandiging  dat Pon Dealer Groep over de hele linie uitstekende rapportcijfers laat zien: "Het bedrijf combineert een goede verkoopprestatie met een zeer goede klanttevredenheid. Dit is in deze branche een cruciale factor: een bedrijfswagen is onmisbaar gereedschap waarop ondernemers moeten kunnen vertrouwen. Het bedrijfswagencentrum van Pon Dealer Groep maakt daar met zijn producten en diensten op indrukwekkende wijze werk van – het bedrijf heeft deze onderscheiding dan ook dik verdiend."

Service Dealer en Sales Dealer

Behalve de overall-award werden op deelgebieden nog twee onderscheidingen uitgereikt: Auto Bourguignon werd uitgeroepen tot Service Dealer van het Jaar 2016 en Ames Autobedrijf kreeg de onderscheiding Sales Dealer van het Jaar 2016, resp. vanwege de hoogste klantwaardering voor de service en de hoogste score op verkoopaantallen.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goh, dat had toch niemand verwacht….

Geplaatst door: Theo op

Wij van WC-eend bevelen aan: WC-eend!

Geplaatst door: Peter op

Maar van arrogantie was al geen sprake !

Geplaatst door: Lex Schoutens op