Van Mossel Kia van start in Zwolle

De feestelijke opening laat nog even op zich wachten maar het nieuwe pand van Kia Zwolle is inmiddels al wel in gebruik genomen.

De Van Mossel Automotive Groep heeft in december 2015 bekend gemaakt dat zij de Kia activiteiten van Autobedrijf Leerentveld B.V. in Zwolle per 1 juli zal gaan overnemen. Inmiddels heeft Van Mossel Kia Zwolle haar deuren geopend voor het publiek. De dealerholding heeft reeds vestigingen in Apeldoorn en Hengelo, en door deze toevoeging behoort Van Mossel Kia tot de grotere dealers in het Kia netwerk.

Aan de Oude Meppelerweg 2 is een nieuw pand herrezen, welke na de zomervakantie feestelijk geopend gaat worden. Bas Huijzer, Commercieel en Operationeel Directeur Van Mossel Kia, is verheugd met de nieuwe vestiging in Zwolle: "Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en laten dit dan ook graag zien!"

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Mossel Kia van start in Zwolle - Automobielmanagement.nl

Van Mossel Kia van start in Zwolle

De feestelijke opening laat nog even op zich wachten maar het nieuwe pand van Kia Zwolle is inmiddels al wel in gebruik genomen.

De Van Mossel Automotive Groep heeft in december 2015 bekend gemaakt dat zij de Kia activiteiten van Autobedrijf Leerentveld B.V. in Zwolle per 1 juli zal gaan overnemen. Inmiddels heeft Van Mossel Kia Zwolle haar deuren geopend voor het publiek. De dealerholding heeft reeds vestigingen in Apeldoorn en Hengelo, en door deze toevoeging behoort Van Mossel Kia tot de grotere dealers in het Kia netwerk.

Aan de Oude Meppelerweg 2 is een nieuw pand herrezen, welke na de zomervakantie feestelijk geopend gaat worden. Bas Huijzer, Commercieel en Operationeel Directeur Van Mossel Kia, is verheugd met de nieuwe vestiging in Zwolle: "Wij zijn enorm trots op het eindresultaat en laten dit dan ook graag zien!"

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding