Finalisten ‘Autobedrijf van het Jaar’ bekend

De drie finalisten van de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’ zijn bekend: Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge (Drenthe), Autobedrijf Geert Stevering uit Ulft (Gelderland) en Autobedrijf Pals en Van Tilburg uit Marknesse (Flevoland).

De verkiezing, die voor de elfde keer wordt gehouden, is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Consumenten konden van begin april tot en met eind mei hun stem uitbrengen op één van de bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien finalisten, die in deze ronde zijn geselecteerd, werden op 14 juni 2017 bekend gemaakt.
Mystery shopper
Deze bedrijven zijn vervolgens aan de hand van een uitgebreide checklist gescreend door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook zijn zij bezocht door één of meerdere mystery shoppers. Op basis van die resultaten heeft een onafhankelijke vakjury bepaald welke drie autobedrijven doorgaan naar de finale.
Winnaar bekend 3 oktober
Op dinsdag 3 oktober wordt tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt welke onderneming zich ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’ mag noemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Finalisten ‘Autobedrijf van het Jaar’ bekend - Automobielmanagement.nl

Finalisten ‘Autobedrijf van het Jaar’ bekend

De drie finalisten van de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’ zijn bekend: Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge (Drenthe), Autobedrijf Geert Stevering uit Ulft (Gelderland) en Autobedrijf Pals en Van Tilburg uit Marknesse (Flevoland).

De verkiezing, die voor de elfde keer wordt gehouden, is een initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Consumenten konden van begin april tot en met eind mei hun stem uitbrengen op één van de bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien finalisten, die in deze ronde zijn geselecteerd, werden op 14 juni 2017 bekend gemaakt.
Mystery shopper
Deze bedrijven zijn vervolgens aan de hand van een uitgebreide checklist gescreend door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook zijn zij bezocht door één of meerdere mystery shoppers. Op basis van die resultaten heeft een onafhankelijke vakjury bepaald welke drie autobedrijven doorgaan naar de finale.
Winnaar bekend 3 oktober
Op dinsdag 3 oktober wordt tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt welke onderneming zich ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’ mag noemen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding