Kroymans Hilversum benoemd tot ‘Ferrari Classiche Officina’

Ferrari heeft 48 officiële dealerbedrijven in twintig landen – waaronder Kroymans in Hilversum – benoemd tot ‘Ferrari Classiche Authorised Workshop’. In het Italiaans betekent dat ‘werkplaats’.

Kroymans Hilversum benoemd tot 'Ferrari Classiche Officina'

Met dit predicaat gaat Kroymans het Ferrari Classiche certificeringsproces uitvoeren en staat het bedrijf garant voor correct onderhoud van en reparaties aan modellen ouder dan twintig jaar.

De Hilversumse dealer kan in dit proces rekenen op directe ondersteuning van de Ferrari Classiche-afdeling in de fabriek in Maranello. In lijn met de Officina-criteria heeft men een vaste ruimte in de werkplaats gereserveerd voor uitsluitend Classiche-werkzaamheden. Bovendien beschikt de dealer over een dedicated en specifiek opgeleide ‘techneut’ die zich exclusief bezighoudt met het servicen, repareren en certificeren van de uitverkoren auto’s.

Vanzelfsprekend worden werkzaamheden aan auto’s waarbij reparatie of vervanging van elementaire delen en componenten – die mogelijk noodzakelijk zijn voor het toekennen van het certificaat vereist zijn, uitgevoerd door de fabriek in Maranello.

Kroymans is al sinds 1972 vertegenwoordiger van het Italiaanse automerk en de enige officiële dealer in Nederland.  

Ferrari 

 

Kroymans Hilversum benoemd tot ‘Ferrari Classiche Officina’ - Automobielmanagement.nl

Kroymans Hilversum benoemd tot ‘Ferrari Classiche Officina’

Ferrari heeft 48 officiële dealerbedrijven in twintig landen – waaronder Kroymans in Hilversum – benoemd tot ‘Ferrari Classiche Authorised Workshop’. In het Italiaans betekent dat ‘werkplaats’.

Kroymans Hilversum benoemd tot 'Ferrari Classiche Officina'

Met dit predicaat gaat Kroymans het Ferrari Classiche certificeringsproces uitvoeren en staat het bedrijf garant voor correct onderhoud van en reparaties aan modellen ouder dan twintig jaar.

De Hilversumse dealer kan in dit proces rekenen op directe ondersteuning van de Ferrari Classiche-afdeling in de fabriek in Maranello. In lijn met de Officina-criteria heeft men een vaste ruimte in de werkplaats gereserveerd voor uitsluitend Classiche-werkzaamheden. Bovendien beschikt de dealer over een dedicated en specifiek opgeleide ‘techneut’ die zich exclusief bezighoudt met het servicen, repareren en certificeren van de uitverkoren auto’s.

Vanzelfsprekend worden werkzaamheden aan auto’s waarbij reparatie of vervanging van elementaire delen en componenten – die mogelijk noodzakelijk zijn voor het toekennen van het certificaat vereist zijn, uitgevoerd door de fabriek in Maranello.

Kroymans is al sinds 1972 vertegenwoordiger van het Italiaanse automerk en de enige officiële dealer in Nederland.  

Ferrari