Broekhuis Groep koopt Martin Schilder

De familiebedrijven Broekhuis Groep en Martin Schilder Groep hebben een principeovereenkomst bereikt over de verkoop van de aandelen van Martin Schilder aan Broekhuis. De transactie zal naar verwachting worden afgewikkeld in januari 2018.

Broekhuis Groep koopt Martin Schilder

Dit wordt gemeld in een persbericht. De over te nemen activiteiten betreffen alle activiteiten van Martin Schilder Groep, met uitzondering van leasemaatschappij Leasevisie. Martin Schilder is dealer van Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Fiat, Volkswagen Bedrijfswagens en Fiat Professional. Het bedrijf heeft vestigingen in Alkmaar, Bergen, Den Helder, Haarlem, Heemskerk en Schagen. Daarnaast is het bedrijf actief in autoschadeherstel (Alkmaar, Beverwijk, Hippolytushoef en Zaandam), autoverhuur, tankstations, bedrijfswageninrichting en verzekeringen.

Positie versterken

Door de voorgenomen acquisitie versterkt Broekhuis haar positie in de Nederlandse automobielmarkt. Zo breidt het bestaande portfolio uit met de merken Audi, Volkswagen en Fiat en breidt het bestaande verzorgingsgebied uit naar Noord Holland. Ook kan het bedrijf haar activiteiten uitbreiden op het gebied van schadeherstel, autoverhuur, tankstations, bedrijfswageninrichting en verzekeringen.
De overname is onder meer afhankelijk van goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt).

Reacties

Met zoveel panden als de Broekhuis groep telt, is je eigen schilder in huis halen een voor de hand liggende gedachte!

Geplaatst door: Robert op

Je hoeft om er te solliciteren in ieder geval geen schilders diploma te hebben

Geplaatst door: Paul van der schuit op
Broekhuis Groep koopt Martin Schilder - Automobielmanagement.nl

Broekhuis Groep koopt Martin Schilder

De familiebedrijven Broekhuis Groep en Martin Schilder Groep hebben een principeovereenkomst bereikt over de verkoop van de aandelen van Martin Schilder aan Broekhuis. De transactie zal naar verwachting worden afgewikkeld in januari 2018.

Broekhuis Groep koopt Martin Schilder

Dit wordt gemeld in een persbericht. De over te nemen activiteiten betreffen alle activiteiten van Martin Schilder Groep, met uitzondering van leasemaatschappij Leasevisie. Martin Schilder is dealer van Volkswagen, Audi, Seat, Škoda, Fiat, Volkswagen Bedrijfswagens en Fiat Professional. Het bedrijf heeft vestigingen in Alkmaar, Bergen, Den Helder, Haarlem, Heemskerk en Schagen. Daarnaast is het bedrijf actief in autoschadeherstel (Alkmaar, Beverwijk, Hippolytushoef en Zaandam), autoverhuur, tankstations, bedrijfswageninrichting en verzekeringen.

Positie versterken

Door de voorgenomen acquisitie versterkt Broekhuis haar positie in de Nederlandse automobielmarkt. Zo breidt het bestaande portfolio uit met de merken Audi, Volkswagen en Fiat en breidt het bestaande verzorgingsgebied uit naar Noord Holland. Ook kan het bedrijf haar activiteiten uitbreiden op het gebied van schadeherstel, autoverhuur, tankstations, bedrijfswageninrichting en verzekeringen.
De overname is onder meer afhankelijk van goedkeuring door de ACM (Autoriteit Consument en Markt).

Reacties

Met zoveel panden als de Broekhuis groep telt, is je eigen schilder in huis halen een voor de hand liggende gedachte!

Geplaatst door: Robert op

Je hoeft om er te solliciteren in ieder geval geen schilders diploma te hebben

Geplaatst door: Paul van der schuit op