Boelo Tigchelaar verlaat Automotions Tigchelaar

Bij de overname van Tigchelaar (Ford) door Automotions in 2016 is een termijn afgesproken van maximaal twee jaar waarin Boelo Tigchelaar zijn bedrijf overdraagbaar zou maken. “Die termijn zit er nu op” zegt Tigchelaar met een glimlach.

Per 30 april draagt Boelo Tigchelaar zijn aandelen over aan Automotions. "De afgelopen periode hebben we veel zaken geïntegreerd en aangepast om te komen tot een uniforme manier van werken binnen Automotions. De juiste mensen zitten nu op de juiste plek, alles staat er netjes bij en iedereen heeft het naar zijn zin. Het bedrijf staat er nu goed voor; het is klaar voor de toekomst."

De komende periode draagt hij zijn taken over aan het managementteam. "Nog geen idee wat ik wil gaan doen, ben benieuwd wat er op me af gaat komen. Het voelt goed dat ik het bedrijf in een optimale staat achter laat."

De Tigchelaar Groep werd in september 2016 verkocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Boelo Tigchelaar verlaat Automotions Tigchelaar - Automobielmanagement.nl

Boelo Tigchelaar verlaat Automotions Tigchelaar

Bij de overname van Tigchelaar (Ford) door Automotions in 2016 is een termijn afgesproken van maximaal twee jaar waarin Boelo Tigchelaar zijn bedrijf overdraagbaar zou maken. “Die termijn zit er nu op” zegt Tigchelaar met een glimlach.

Per 30 april draagt Boelo Tigchelaar zijn aandelen over aan Automotions. "De afgelopen periode hebben we veel zaken geïntegreerd en aangepast om te komen tot een uniforme manier van werken binnen Automotions. De juiste mensen zitten nu op de juiste plek, alles staat er netjes bij en iedereen heeft het naar zijn zin. Het bedrijf staat er nu goed voor; het is klaar voor de toekomst."

De komende periode draagt hij zijn taken over aan het managementteam. "Nog geen idee wat ik wil gaan doen, ben benieuwd wat er op me af gaat komen. Het voelt goed dat ik het bedrijf in een optimale staat achter laat."

De Tigchelaar Groep werd in september 2016 verkocht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding