Samenwerking Automotions en Autobedrijf Bastians

Automotions en Autobedrijf Bastians pakken de verkoop van Peugeot samen op in de regio Bergen op Zoom.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Per 1 januari 2018 hebben Automotions en Autobedrijf Bastians een gezamenlijk belang genomen in de verkoopafdeling. De overige afdelingen van Autobedrijf Bastians blijven volledig zelfstandig draaien. Beide partijen zien uit naar de samenwerking op gebied van sales. "We streven hetzelfde doel na", aldus Mark Schrauwen, directeur van Autobedrijf Bastians, "namelijk perfecte service leveren aan onze klanten. Deze samenwerking maakt dit in het hele verzorgingsgebied van Automotions mogelijk."

Brabantse markt

Automotions heeft reeds 6 Peugeot vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. De know-how en geografische spreiding van beide partijen verstevigt de Peugeot positie in de Brabantse markt. Voor de klanten van Autobedrijf Bastians blijft alles bij het oude. Het huidige personeel blijft het aanspreekpunt op het vertrouwde adres in Bergen op Zoom.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Dit is een heel plezierige invulling van veranderende lastige dealer-aspecten.
Het schaven aan het dealer bestand kan immers heel vervelend uitpakken en trouwe (single point) dealers buitenspel zetten. Deze benadering van Automotions doet beter recht aan “emotions”.

Geplaatst door: Roel Hindriks op
Samenwerking Automotions en Autobedrijf Bastians - Automobielmanagement.nl

Samenwerking Automotions en Autobedrijf Bastians

Automotions en Autobedrijf Bastians pakken de verkoop van Peugeot samen op in de regio Bergen op Zoom.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Per 1 januari 2018 hebben Automotions en Autobedrijf Bastians een gezamenlijk belang genomen in de verkoopafdeling. De overige afdelingen van Autobedrijf Bastians blijven volledig zelfstandig draaien. Beide partijen zien uit naar de samenwerking op gebied van sales. "We streven hetzelfde doel na", aldus Mark Schrauwen, directeur van Autobedrijf Bastians, "namelijk perfecte service leveren aan onze klanten. Deze samenwerking maakt dit in het hele verzorgingsgebied van Automotions mogelijk."

Brabantse markt

Automotions heeft reeds 6 Peugeot vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. De know-how en geografische spreiding van beide partijen verstevigt de Peugeot positie in de Brabantse markt. Voor de klanten van Autobedrijf Bastians blijft alles bij het oude. Het huidige personeel blijft het aanspreekpunt op het vertrouwde adres in Bergen op Zoom.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Dit is een heel plezierige invulling van veranderende lastige dealer-aspecten.
Het schaven aan het dealer bestand kan immers heel vervelend uitpakken en trouwe (single point) dealers buitenspel zetten. Deze benadering van Automotions doet beter recht aan “emotions”.

Geplaatst door: Roel Hindriks op