Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Per 1 januari 2018 hebben Automotions en Autobedrijf Bastians een gezamenlijk belang genomen in de verkoopafdeling. De overige afdelingen van Autobedrijf Bastians blijven volledig zelfstandig draaien. Beide partijen zien uit naar de samenwerking op gebied van sales. "We streven hetzelfde doel na", aldus Mark Schrauwen, directeur van Autobedrijf Bastians, "namelijk perfecte service leveren aan onze klanten. Deze samenwerking maakt dit in het hele verzorgingsgebied van Automotions mogelijk."

Brabantse markt

Automotions heeft reeds 6 Peugeot vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. De know-how en geografische spreiding van beide partijen verstevigt de Peugeot positie in de Brabantse markt. Voor de klanten van Autobedrijf Bastians blijft alles bij het oude. Het huidige personeel blijft het aanspreekpunt op het vertrouwde adres in Bergen op Zoom.