Van Mossel neemt dealergroepen GMAN en Bruyninx over

Van Mossel Automotive Groep neemt dealergroepen GMAN en Groep Bruyninx over van de Belgische groep Alcopa en zet hiermee een belangrijke stap op de Belgische automarkt. De
overname omhelst 22 vestigingen en 10 automerken en is gepland om eind dit jaar te worden afgerond.

van mossel

De Antwerpse groep Alcopa (dat in handen is van de familie Moorkens) is een van de bekendste familiebedrijven uit de Belgische autosector. Managing Directors Axel Moorkens en Damien Heymans staan aan het hoofd van Alcopa:

 

“Alcopa is in vele sectoren actief maar automotive maakt wezenlijk deel uit van onze geschiedenis en ons DNA. Met de bedrijven Fidenco (BE) en Autopolis (LUX) blijven we ook volop geloven en inzetten op automotive retail. Tegelijk geloven we dat de Van Mossel Automotive Groep een betere partner zal zijn voor GMAN en Groep Bruyninx die de toekomst veilig stelt voor de 22 vestigingen en ruim 300 medewerkers.”

Eind dit jaar beogen de partijen de transactie af te ronden. Het betreft een netwerk van schadeherstelbedrijven en dealerbedrijven voor verkoop en onderhoud van de merken Opel, Abarth, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Citroën, DS, Peugeot, Nissan en Kia. Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “Ons leasebedrijf International Car Lease Holding is al enkele jaren actief in België. Dat we hier nu een omvangrijk netwerk aan auto- en schadeherstelbedrijven aan kunnen toevoegen geldt voor ons als een belangrijke strategische aanvulling.”

Van Mossel neemt dealergroepen GMAN en Bruyninx over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt dealergroepen GMAN en Bruyninx over

Van Mossel Automotive Groep neemt dealergroepen GMAN en Groep Bruyninx over van de Belgische groep Alcopa en zet hiermee een belangrijke stap op de Belgische automarkt. De
overname omhelst 22 vestigingen en 10 automerken en is gepland om eind dit jaar te worden afgerond.

van mossel

De Antwerpse groep Alcopa (dat in handen is van de familie Moorkens) is een van de bekendste familiebedrijven uit de Belgische autosector. Managing Directors Axel Moorkens en Damien Heymans staan aan het hoofd van Alcopa:

 

“Alcopa is in vele sectoren actief maar automotive maakt wezenlijk deel uit van onze geschiedenis en ons DNA. Met de bedrijven Fidenco (BE) en Autopolis (LUX) blijven we ook volop geloven en inzetten op automotive retail. Tegelijk geloven we dat de Van Mossel Automotive Groep een betere partner zal zijn voor GMAN en Groep Bruyninx die de toekomst veilig stelt voor de 22 vestigingen en ruim 300 medewerkers.”

Eind dit jaar beogen de partijen de transactie af te ronden. Het betreft een netwerk van schadeherstelbedrijven en dealerbedrijven voor verkoop en onderhoud van de merken Opel, Abarth, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Citroën, DS, Peugeot, Nissan en Kia. Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “Ons leasebedrijf International Car Lease Holding is al enkele jaren actief in België. Dat we hier nu een omvangrijk netwerk aan auto- en schadeherstelbedrijven aan kunnen toevoegen geldt voor ons als een belangrijke strategische aanvulling.”