Wensink heeft goedkeuring ACM voor overname Dijkstra

Wensink Automotive heeft goedkeuring gekregen van de ACM voor de overname van Dijkstra Auto Groep. De overname zal met terugwerkende kracht per 1 januari 2019 plaatsvinden. De huidige eigenaar Sip Dijkstra treedt toe tot de centrale directie als aandeelhouder van Wensink Beheer en als algemeen directeur van de divisie Citroën, DS en Kia.

Wensink heeft goedkeuring ACM voor overname Dijkstra

Na de getekende intentieverklaring was de goedkeuring van de ACM noodzakelijk om verder te kunnen gaan met de integratie van de bedrijven. Laurens Stigter, ceo van Wensink: “Ik ben zeer verheugd met deze positieve uitspraak van de ACM.

Dan betekent dat we van beide kanten nu volle bak aan de gang kunnen, om de integratie zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen.”

Sip Dijkstra, algemeen directeur van Dijkstra toont zich ook verheugd met de uitspraak: “Dit is voor mij historisch moment voor continuïteit en de toekomst van ons bedrijf. Hiermee kunnen we ons verder ontwikkelen van dual-brand naar totaalaanbieder.”

Vanaf 1 april 2019 gaat Dijkstra verder onder de naam Wensink.

Dijkstra is opgericht in 1949 en altijd in handen gebleven van de familie Dijkstra. Het bedrijf heeft sinds 2006 een stevige groei doorgemaakt van 3 naar 13 vestigingen in Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe. Naast Citroën en DS is Dijkstra dealer van Kia.

Wensink heeft goedkeuring ACM voor overname Dijkstra - Automobielmanagement.nl

Wensink heeft goedkeuring ACM voor overname Dijkstra

Wensink Automotive heeft goedkeuring gekregen van de ACM voor de overname van Dijkstra Auto Groep. De overname zal met terugwerkende kracht per 1 januari 2019 plaatsvinden. De huidige eigenaar Sip Dijkstra treedt toe tot de centrale directie als aandeelhouder van Wensink Beheer en als algemeen directeur van de divisie Citroën, DS en Kia.

Wensink heeft goedkeuring ACM voor overname Dijkstra

Na de getekende intentieverklaring was de goedkeuring van de ACM noodzakelijk om verder te kunnen gaan met de integratie van de bedrijven. Laurens Stigter, ceo van Wensink: “Ik ben zeer verheugd met deze positieve uitspraak van de ACM.

Dan betekent dat we van beide kanten nu volle bak aan de gang kunnen, om de integratie zo snel mogelijk en zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen.”

Sip Dijkstra, algemeen directeur van Dijkstra toont zich ook verheugd met de uitspraak: “Dit is voor mij historisch moment voor continuïteit en de toekomst van ons bedrijf. Hiermee kunnen we ons verder ontwikkelen van dual-brand naar totaalaanbieder.”

Vanaf 1 april 2019 gaat Dijkstra verder onder de naam Wensink.

Dijkstra is opgericht in 1949 en altijd in handen gebleven van de familie Dijkstra. Het bedrijf heeft sinds 2006 een stevige groei doorgemaakt van 3 naar 13 vestigingen in Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe. Naast Citroën en DS is Dijkstra dealer van Kia.