Na de overname van de Autohaas bedrijven per 1 augustus 2018 door Emil Frey is er door de directies van Pouw en Autohaas gewerkt aan het opzetten van één nieuwe organisatie. Met als uitgangspunt ‘maximaal gebruik maken van de sterktes van beide ondernemingen maar tegelijkertijd alle synergiemogelijkheden benutten’.

Vanaf 1 juni 2019 gaat de fusie onderneming onder de naam Pouw verder, met bijhorende nieuwe huisstijl. De nieuwe onderneming komt onder leiding van Evert Muller die al jarenlang Pouw heeft geleid. De directeur van Autohaas, Rolf Eeftink zet zijn carrière buiten de organisatie voort.

De nieuwe onderneming beschikt over 5 merken, 10 locaties en een verkoopvolume van meer dan 6000 nieuwe auto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding