Dit portal biedt realtime inzicht in het gehele Europese occasionaanbod waarmee op basis van een uniek dashboard het eigen aanbod, assortiment en positionering kan worden gemanaged en afgestemd op de dagelijkse marktbewegingen.

Martin Hegeman, BMW MINI dealervereniging: “We zijn erg enthousiast geworden over de QarQuest dienstverlening. Het is een combinatie van de hoge datakwaliteit, snelheid, flexibiliteit en de persoonlijke en professionele werkwijze van de mensen achter QarQuest”.

Wim Visser, Managing Partner QarQuest: “We zien deze samenwerking als een hele mooie bevestiging van onze oplossing en dienstverlening. We hebben er heel veel zin in om ook de BMW MINI dealers te helpen bij de digitale transformatie. We zien het als een aanmoediging om versneld de volgende ontwikkelfase in te zetten waarmee we nog relevanter zullen worden voor onze relaties.”