Begin dit jaar besloot BMW Group om haar eigen vestiging BMW Den Haag te verkopen aan één van de bestaande dealergroepen in Nederland.

“Vanaf het begin was het onze intentie om een koper binnen het bestaande, Nederlandse dealernetwerk te vinden om onze loyale partners te versterken”, zo vertelt Stefanie Wurst, algemeen directeur van BMW Group Nederland. “Dusseldorp Automotive is vooruitstrevend in het digitaliseren van haar dienstverlening aan klanten in aanvulling op de moderne showrooms. De organisatie heeft bovendien een moderne managementstructuur en een heldere visie op de toekomst. We hebben er het volste vertrouwen in dat de vestiging zich op dezelfde, professionele wijze kan blijven doorontwikkelen.”

Dusseldorp Automotive startte op 9 augustus 1959 als BMW dealer in Apeldoorn. In de jaren die volgden, vestigde Dusseldorp Automotive zich in Hoogeveen, Deventer, Zwolle, Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Met de achtste vestiging in Den Haag breidt Dusseldorp Automotive haar verkoopgebied uit naar Zuid-Holland. Vanaf november verkoopt ze naast BMW en MINI ook Motorrad in Alkmaar. Algemeen directeur Richard Dusseldorp vindt ‘BMW Den Haag een mooie vestiging op een A-locatie in een voor hun nieuwe regio’.