Dealers Blauwendaal en Rüttchen verder als Louwman

De activiteiten van Peugeot-dealer Blauwendaal en van Rüttchen Automotive (Mercedes-Benz, Mitsubishi, Smart) worden voortgezet onder de naam Louwman. In totaal krijgen 13 vestigingen nog dit kwartaal de naam Louwman op de gevel.

‘De definitieve naamswijziging van alle vestigingen van Blauwendaal en Rüttchen Automotive, die sinds 2016 tot Louwman Group behoren, is gedreven door de strategie om alle dealerbedrijven binnen de Louwman Group vanuit de merknaam Louwman te laten opereren,’ meldt Louwman in een verklaring. De naamsverandering wordt nog dit kwartaal doorgevoerd laat woordvoerder Ted van Dam desgevraagd weten.

Overnames

Door het bundelen van alle dealerbedrijven onder één merknaam, ontstaat er een zichtbaar grote dealergroep met landelijke dekking. Zijn er verder nog plannen bij Louwman om die trend naar landelijke opererende dealers te blijven volgen? Overnames wellicht? “We kijken altijd naar kansen maar op dit moment zijn er geen concrete plannen in die richting,” aldus Van Dam.

Dealers Blauwendaal en Rüttchen verder als Louwman - Automobielmanagement.nl

Dealers Blauwendaal en Rüttchen verder als Louwman

De activiteiten van Peugeot-dealer Blauwendaal en van Rüttchen Automotive (Mercedes-Benz, Mitsubishi, Smart) worden voortgezet onder de naam Louwman. In totaal krijgen 13 vestigingen nog dit kwartaal de naam Louwman op de gevel.

‘De definitieve naamswijziging van alle vestigingen van Blauwendaal en Rüttchen Automotive, die sinds 2016 tot Louwman Group behoren, is gedreven door de strategie om alle dealerbedrijven binnen de Louwman Group vanuit de merknaam Louwman te laten opereren,’ meldt Louwman in een verklaring. De naamsverandering wordt nog dit kwartaal doorgevoerd laat woordvoerder Ted van Dam desgevraagd weten.

Overnames

Door het bundelen van alle dealerbedrijven onder één merknaam, ontstaat er een zichtbaar grote dealergroep met landelijke dekking. Zijn er verder nog plannen bij Louwman om die trend naar landelijke opererende dealers te blijven volgen? Overnames wellicht? “We kijken altijd naar kansen maar op dit moment zijn er geen concrete plannen in die richting,” aldus Van Dam.