Autobedrijf Harry Nijboer beëindigt Suzuki-dealerschap

Autobedrijf Harry Nijboer uit Lemelerveld beëindigt het Suzuki-dealerschap en gaat verder als merkonafhankelijk autobedrijf. Eigenaar Harry Nijboer en zijn team richten zich op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, terwijl onderhoud en reparatie door het onder één dak gevestigde Autocentrum Lemelerveld verzorgd worden.

Autobedrijf Harry Nijboer beëindigt Suzuki-dealerschap

Voor eigenaren van een Suzuki blijven service en garantie vanzelfsprekend gewaarborgd. “Eigenlijk verandert er voor onze klanten helemaal niets,” licht Harry Nijboer toe. “Mijn passie voor het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken heeft mij doen besluiten er nu voor te kiezen ons volledig op in- en verkoop te richten. Dat doe ik met mijn team op de manier zoals onze klanten al dertig jaar gewend zijn: betrokken en vertrouwd.”

Moderne mobiliteit

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s richt het bedrijf zich ook op lease, zowel zakelijk als privé, en andere vormen van moderne mobiliteit. Nijboer: “We voelen ons betrokken bij de klant, dus vinden het belangrijk de juiste auto te adviseren, passend bij de behoeften van de berijder. Zeker in deze tijd, waarin duurzame mobiliteit centraal staat en het voor veel mensen moeilijk is een keuze te maken tussen benzine, diesel en elektrisch, is goed, onafhankelijk en betrouwbaar advies heel belangrijk.

Autobedrijf Harry Nijboer beëindigt Suzuki-dealerschap - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf Harry Nijboer beëindigt Suzuki-dealerschap

Autobedrijf Harry Nijboer uit Lemelerveld beëindigt het Suzuki-dealerschap en gaat verder als merkonafhankelijk autobedrijf. Eigenaar Harry Nijboer en zijn team richten zich op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, terwijl onderhoud en reparatie door het onder één dak gevestigde Autocentrum Lemelerveld verzorgd worden.

Autobedrijf Harry Nijboer beëindigt Suzuki-dealerschap

Voor eigenaren van een Suzuki blijven service en garantie vanzelfsprekend gewaarborgd. “Eigenlijk verandert er voor onze klanten helemaal niets,” licht Harry Nijboer toe. “Mijn passie voor het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken heeft mij doen besluiten er nu voor te kiezen ons volledig op in- en verkoop te richten. Dat doe ik met mijn team op de manier zoals onze klanten al dertig jaar gewend zijn: betrokken en vertrouwd.”

Moderne mobiliteit

Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s richt het bedrijf zich ook op lease, zowel zakelijk als privé, en andere vormen van moderne mobiliteit. Nijboer: “We voelen ons betrokken bij de klant, dus vinden het belangrijk de juiste auto te adviseren, passend bij de behoeften van de berijder. Zeker in deze tijd, waarin duurzame mobiliteit centraal staat en het voor veel mensen moeilijk is een keuze te maken tussen benzine, diesel en elektrisch, is goed, onafhankelijk en betrouwbaar advies heel belangrijk.