Van Mossel neemt Belgische Mercedes-dealer Pans over

Van Mossel neemt de activiteiten van Garage Pans in het Belgische Brecht over. Garage Pans is een belangrijk servicepunt en verkooppunt van Mercedes-Benz Certified Used Cars in het noorden van Antwerpen laat Van Mossel in een verklaring weten.

“De overname van Garage Pans past binnen de aanvulling van het strategisch kader in het Mercedes-Benz netwerk,” zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel. De familie Pans blijft aan boord, net als de overige personeelsleden.

De veranderende marktomstandigheden, de technische ontwikkelingen en de daarmee gepaard gaande investeringen zijn redenen voor Steven en Werner Pans om een stapje terug te doen. “Voor een klein zelfstandig bedrijf is het dan noodzakelijk om logische keuzes voor de toekomst te maken” zegt de familie Pans. “Na een intensief verkenningstraject zijn we bij het familiebedrijf Van Mossel uitgekomen. Wij zijn er zeker van dat ook onze klanten snel overtuigd zullen zijn van onze keuze.”

In totaal telt Van Mossel Automotive groep nu bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Van Mossel neemt Belgische Mercedes-dealer Pans over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt Belgische Mercedes-dealer Pans over

Van Mossel neemt de activiteiten van Garage Pans in het Belgische Brecht over. Garage Pans is een belangrijk servicepunt en verkooppunt van Mercedes-Benz Certified Used Cars in het noorden van Antwerpen laat Van Mossel in een verklaring weten.

“De overname van Garage Pans past binnen de aanvulling van het strategisch kader in het Mercedes-Benz netwerk,” zegt Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel. De familie Pans blijft aan boord, net als de overige personeelsleden.

De veranderende marktomstandigheden, de technische ontwikkelingen en de daarmee gepaard gaande investeringen zijn redenen voor Steven en Werner Pans om een stapje terug te doen. “Voor een klein zelfstandig bedrijf is het dan noodzakelijk om logische keuzes voor de toekomst te maken” zegt de familie Pans. “Na een intensief verkenningstraject zijn we bij het familiebedrijf Van Mossel uitgekomen. Wij zijn er zeker van dat ook onze klanten snel overtuigd zullen zijn van onze keuze.”

In totaal telt Van Mossel Automotive groep nu bijna 200 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.