London Taxi breidt Nederlandse dealernet uit

London Electric Vehicle Company, het bedrijf achter de Londense taxi, heeft met de aanstelling van Harrie Arendsen BV het Nederlandse dealernetwerk verder uitgebreid. Arendsen is actief in Gelderland en Overijssel.

Arendsen biedt LEVC een verkooppunt in Ruurlo en service centra in Doetinchem en Hengelo (Ov). Eerder al kondigde LEVC aan Stern Lijnden in Amsterdam en Mobility Centre in Rotterdam als partners binnen te hebben gehaald. De fabrikant van elektrische voertuigen en dochterbedrijf van Geely beschikt daarmee nu over negen sales- en servicelocaties in Nederland.

Progressief

De Nederlandse vestigingen zorgen zowel voor de TX en TX Shuttle Taxi als de voor dit voorjaar aangekondigde VN5 bestelwagen. CEO Jorg Hofmann van LEVC: “Onze activiteiten in Nederland uitbreiden maakt deel uit van ons Europese groeiplan. Nederland is progressief en loopt erg voor met de EV infrastructuur. LEVC’s producten, zowel bij taxi’s als in de bestelwagenmarkt, voldoen aan de groeiende vraag naar groene transportoplossingen.’’

Mobiliteitspartner

Directeur Frank Arendsen van Harrie Arendsen B.V.: “Toetreden tot het LEVC dealernetwerk in Nederland past precies in ons doel om onze rol te vervullen als mobiliteitspartner en niet als autoleverancier. LEVC is een prachtige toevoeging aan onze productportefeuille en biedt een barrièrevrije mobiliteit met haar TX. Met de lancering van de VN5 zijn we in staat om een lichte bestelwagen te bieden die is afgestemd op de behoeften van commerciële klanten.’’

London Taxi breidt Nederlandse dealernet uit - Automobielmanagement.nl

London Taxi breidt Nederlandse dealernet uit

London Electric Vehicle Company, het bedrijf achter de Londense taxi, heeft met de aanstelling van Harrie Arendsen BV het Nederlandse dealernetwerk verder uitgebreid. Arendsen is actief in Gelderland en Overijssel.

Arendsen biedt LEVC een verkooppunt in Ruurlo en service centra in Doetinchem en Hengelo (Ov). Eerder al kondigde LEVC aan Stern Lijnden in Amsterdam en Mobility Centre in Rotterdam als partners binnen te hebben gehaald. De fabrikant van elektrische voertuigen en dochterbedrijf van Geely beschikt daarmee nu over negen sales- en servicelocaties in Nederland.

Progressief

De Nederlandse vestigingen zorgen zowel voor de TX en TX Shuttle Taxi als de voor dit voorjaar aangekondigde VN5 bestelwagen. CEO Jorg Hofmann van LEVC: “Onze activiteiten in Nederland uitbreiden maakt deel uit van ons Europese groeiplan. Nederland is progressief en loopt erg voor met de EV infrastructuur. LEVC’s producten, zowel bij taxi’s als in de bestelwagenmarkt, voldoen aan de groeiende vraag naar groene transportoplossingen.’’

Mobiliteitspartner

Directeur Frank Arendsen van Harrie Arendsen B.V.: “Toetreden tot het LEVC dealernetwerk in Nederland past precies in ons doel om onze rol te vervullen als mobiliteitspartner en niet als autoleverancier. LEVC is een prachtige toevoeging aan onze productportefeuille en biedt een barrièrevrije mobiliteit met haar TX. Met de lancering van de VN5 zijn we in staat om een lichte bestelwagen te bieden die is afgestemd op de behoeften van commerciële klanten.’’