Noteboom neemt Rotterdamse Citroën-dealer over van Motorhuis

Autobedrijf Noteboom – onderdeel van AutoBinck Group – heeft met Motorhuis Rotterdam een akkoord bereikt over de overname van de Citroën- en DS-dealervestiging in Rotterdam‑Noord. Op 1 april nam Noteboom ook al Citroën-dealer Roggeveen in Capelle aan den IJssel over.

Met de overname per 1 juni 2021 van Motorhuis Rotterdam vergroot Autobedrijf Noteboom zijn Citroën-activiteiten in de regio. Na deze overname wordt de Citroën-vestiging van Noteboom in Capelle aan den IJssel samengevoegd met de vestiging in de Metaalstraat.

Onlosmakelijk

“Autobedrijf Noteboom en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de door ons gevoerde merken en diensten bieden we onze klanten in de regio een compleet productpakket, versterkt door de mobiliteitsoplossingen binnen AutoBinck Group,” aldus Arie Hartog, algemeen directeur Autobedrijf Noteboom.

Autobedrijf Noteboom is al zeventig jaar een bekende naam in de regio Rotterdam voor de merken Hyundai, Mitsubishi en Citroën. Het bedrijf heeft vestigingen in Zuidland, Barendrecht en per 1 juni 2021 dus ook aan de Metaalstraat in Rotterdam‑Noord.

Noteboom neemt Rotterdamse Citroën-dealer over van Motorhuis - Automobielmanagement.nl

Noteboom neemt Rotterdamse Citroën-dealer over van Motorhuis

Autobedrijf Noteboom – onderdeel van AutoBinck Group – heeft met Motorhuis Rotterdam een akkoord bereikt over de overname van de Citroën- en DS-dealervestiging in Rotterdam‑Noord. Op 1 april nam Noteboom ook al Citroën-dealer Roggeveen in Capelle aan den IJssel over.

Met de overname per 1 juni 2021 van Motorhuis Rotterdam vergroot Autobedrijf Noteboom zijn Citroën-activiteiten in de regio. Na deze overname wordt de Citroën-vestiging van Noteboom in Capelle aan den IJssel samengevoegd met de vestiging in de Metaalstraat.

Onlosmakelijk

“Autobedrijf Noteboom en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de door ons gevoerde merken en diensten bieden we onze klanten in de regio een compleet productpakket, versterkt door de mobiliteitsoplossingen binnen AutoBinck Group,” aldus Arie Hartog, algemeen directeur Autobedrijf Noteboom.

Autobedrijf Noteboom is al zeventig jaar een bekende naam in de regio Rotterdam voor de merken Hyundai, Mitsubishi en Citroën. Het bedrijf heeft vestigingen in Zuidland, Barendrecht en per 1 juni 2021 dus ook aan de Metaalstraat in Rotterdam‑Noord.