Met de overname per 1 juni 2021 van Motorhuis Rotterdam vergroot Autobedrijf Noteboom zijn Citroën-activiteiten in de regio. Na deze overname wordt de Citroën-vestiging van Noteboom in Capelle aan den IJssel samengevoegd met de vestiging in de Metaalstraat.

Onlosmakelijk

“Autobedrijf Noteboom en Rotterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de door ons gevoerde merken en diensten bieden we onze klanten in de regio een compleet productpakket, versterkt door de mobiliteitsoplossingen binnen AutoBinck Group,” aldus Arie Hartog, algemeen directeur Autobedrijf Noteboom.

Autobedrijf Noteboom is al zeventig jaar een bekende naam in de regio Rotterdam voor de merken Hyundai, Mitsubishi en Citroën. Het bedrijf heeft vestigingen in Zuidland, Barendrecht en per 1 juni 2021 dus ook aan de Metaalstraat in Rotterdam‑Noord.