Zeeuw & Zeeuw neemt Hyundai-activiteiten Van Riel over

De Hyundai-activiteiten van Van Riel worden per 1 juli overgenomen door Zeeuw & Zeeuw. De locatie zal verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. Micha Roco start vanaf die datum als directeur bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai.

Hyundai komt met goedkopere versie KONA Electric

De vestiging in Breda blijft op de locatie aan de Charles Petitweg gevestigd. Ook de medewerkers voor verkoop, werkplaats en het magazijn blijven werkzaam bij de vestiging. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met autoverhuurbedrijf Autohopper en auto- en serviceformule James Autoservice. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Van Riel is met zijn 87-jarige historie één van de oudste dealerbedrijven in Breda. “Mijn broer Kees en ik zijn inmiddels de derde generatie in het familiebedrijf,” aldus directeur/mede-eigenaar Peter van Riel. “Om de toekomst van onze dealeractiviteit en haar medewerkers veilig te stellen hebben wij ervoor gekozen op zoek te gaan naar een stabiele maar bovenal prettige partij en hebben die gevonden in Zeeuw & Zeeuw. We zijn overtuigd dat zij als een warm bad zullen voelen voor zowel onze klanten als collega’s.”

Jan Hofstede, CEO Zeeuw & Zeeuw: “Net als Van Riel is Zeeuw & Zeeuw een familiebedrijf met klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om het vooruitstrevende merk Hyundai te mogen vertegenwoordigen, daarnaast past het uitstekend in onze strategie.”

De nieuwe directeur van Zeeuw & Zeeuw Hyundai Micha Roco (59) is afkomstig van Auto Indumij, waar hij bijna 25 jaar directeur was.

Zeeuw & Zeeuw neemt Hyundai-activiteiten Van Riel over - Automobielmanagement.nl

Zeeuw & Zeeuw neemt Hyundai-activiteiten Van Riel over

De Hyundai-activiteiten van Van Riel worden per 1 juli overgenomen door Zeeuw & Zeeuw. De locatie zal verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. Micha Roco start vanaf die datum als directeur bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai.

Hyundai komt met goedkopere versie KONA Electric

De vestiging in Breda blijft op de locatie aan de Charles Petitweg gevestigd. Ook de medewerkers voor verkoop, werkplaats en het magazijn blijven werkzaam bij de vestiging. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met autoverhuurbedrijf Autohopper en auto- en serviceformule James Autoservice. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Van Riel is met zijn 87-jarige historie één van de oudste dealerbedrijven in Breda. “Mijn broer Kees en ik zijn inmiddels de derde generatie in het familiebedrijf,” aldus directeur/mede-eigenaar Peter van Riel. “Om de toekomst van onze dealeractiviteit en haar medewerkers veilig te stellen hebben wij ervoor gekozen op zoek te gaan naar een stabiele maar bovenal prettige partij en hebben die gevonden in Zeeuw & Zeeuw. We zijn overtuigd dat zij als een warm bad zullen voelen voor zowel onze klanten als collega’s.”

Jan Hofstede, CEO Zeeuw & Zeeuw: “Net als Van Riel is Zeeuw & Zeeuw een familiebedrijf met klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om het vooruitstrevende merk Hyundai te mogen vertegenwoordigen, daarnaast past het uitstekend in onze strategie.”

De nieuwe directeur van Zeeuw & Zeeuw Hyundai Micha Roco (59) is afkomstig van Auto Indumij, waar hij bijna 25 jaar directeur was.