Nieuwe showroom McLaren Automotive geopend in Eindhoven

McLaren Automotive breidt het dealernetwerk in Nederland uit met een vestiging in Eindhoven. De nieuwe showroom van de fabrikant van supercars wordt ingericht volgens de laatste designprincipes van McLaren en is – net als de werkplaats – gevestigd vlakbij de snelwegen A2, A50 en A58.

Liefhebbers en klanten kunnen vanaf augustus kennismaken met de vestiging McLaren Eindhoven, die officieel geopend zal worden in het vierde kwartaal van dit jaar. Het is de tweede dealer van het merk in Nederland. De uitbreiding komt op een belangrijk moment voor McLaren. Onlangs presenteerde de fabrikant de Artura, de eerste in serie gebouwde high-performance hybride supercar.

Verkoop en service via Cito Motors

McLaren Eindhoven, onderdeel van Cito Motors, zal zowel verkoop als service voor McLaren verzorgen. De locatie in Eindhoven is onderdeel van het wereldwijde McLaren-netwerk met 85 dealers in veertig 40 markten.

“Wij zijn bijzonder blij en vereerd dat wij zijn geselecteerd door McLaren Automotive Ltd. om dit merk te vertegenwoordigen. Met meer dan negentig jaar ervaring en expertise in het segment van exclusieve automobielen, zijn wij bij uitstek in staat om het verschil te maken voor McLaren in Nederland. We kijken er naar uit om McLaren Eindhoven te openen en klanten de allerbeste ervaring te bieden op het gebied van sales en aftersales”, aldus Marissa van Laarhoven, directeur Cito Motors.

Nieuwe showroom McLaren Automotive geopend in Eindhoven - Automobielmanagement.nl

Nieuwe showroom McLaren Automotive geopend in Eindhoven

McLaren Automotive breidt het dealernetwerk in Nederland uit met een vestiging in Eindhoven. De nieuwe showroom van de fabrikant van supercars wordt ingericht volgens de laatste designprincipes van McLaren en is – net als de werkplaats – gevestigd vlakbij de snelwegen A2, A50 en A58.

Liefhebbers en klanten kunnen vanaf augustus kennismaken met de vestiging McLaren Eindhoven, die officieel geopend zal worden in het vierde kwartaal van dit jaar. Het is de tweede dealer van het merk in Nederland. De uitbreiding komt op een belangrijk moment voor McLaren. Onlangs presenteerde de fabrikant de Artura, de eerste in serie gebouwde high-performance hybride supercar.

Verkoop en service via Cito Motors

McLaren Eindhoven, onderdeel van Cito Motors, zal zowel verkoop als service voor McLaren verzorgen. De locatie in Eindhoven is onderdeel van het wereldwijde McLaren-netwerk met 85 dealers in veertig 40 markten.

“Wij zijn bijzonder blij en vereerd dat wij zijn geselecteerd door McLaren Automotive Ltd. om dit merk te vertegenwoordigen. Met meer dan negentig jaar ervaring en expertise in het segment van exclusieve automobielen, zijn wij bij uitstek in staat om het verschil te maken voor McLaren in Nederland. We kijken er naar uit om McLaren Eindhoven te openen en klanten de allerbeste ervaring te bieden op het gebied van sales en aftersales”, aldus Marissa van Laarhoven, directeur Cito Motors.