Porsche Centrum opent eind 2021 zijn deuren in Rotterdam

Pal aan de snelweg A20 ter hoogte van Spaanse Polder in Rotterdam, opent eind 2021 een nieuwe dealerlocatie met maar liefst vijf verdiepingen, waar de merken Porsche, Bentley en Lamborghini te vinden zijn. Dat heeft PON bekendgemaakt. De totale oppervlakte bedraagt 17.500 vierkante meter.

In het nieuwe pand is er een hoofdrol voor Porsche Centrum Rotterdam. Een groot deel van het gebouw is volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het sportwagenmerk uit Zuffenhausen. Dankzij de Porsche-huisstijl is het nieuwe Porsche Centrum geen traditionele autoshowroom. Zo is de sfeervolle ontvangstruimte in het ruime atrium, de ‘Porsche Platz’, ook bedoeld als ontmoetingsplaats voor de Porsche community. Via de ‘pitlane’ vinden klanten hun weg naar speciale ‘destinations’.

Voor nog betere en snellere service, ook voor klassieke Porsche-modellen, heeft Porsche Centrum Rotterdam op de nieuwe locatie een moderne, ruim opgezette eigen werkplaats. Deze is toegankelijk via het drive-in-principe; klanten hoeven hun auto dus niet buiten achter te laten. In de nieuwe vestiging beschikt Porsche Centrum Rotterdam bovendien over een eigen schadeafdeling.

Lamborghini en Bentley

Ook Lamborghini vestigt zich in het nieuwe pand. Het supersportwagenmerk krijgt een eigen showroom, die duidelijk te zien is vanaf de snelweg A20. Door het grote glasoppervlak zijn de nieuwste modellen van buitenaf goed zichtbaar. Ook het Engelse luxemerk Bentley krijgt in de nieuwe setting alle ruimte. Voor de showroom van Bentley geldt dat klanten hier volledig ondergedompeld worden in de bijzondere belevingswereld van het merk. Britse stijl en de focus op handwerk en sportiviteit staan daarbij centraal. Op de begane grond bevindt zich een ruim opgezette werkplaats, waar het onderhoud van de Bentleys en Lamborghini’s plaatsvindt.

Reageren
500 tekens over
Porsche Centrum opent eind 2021 zijn deuren in Rotterdam - Automobielmanagement.nl

Porsche Centrum opent eind 2021 zijn deuren in Rotterdam

Pal aan de snelweg A20 ter hoogte van Spaanse Polder in Rotterdam, opent eind 2021 een nieuwe dealerlocatie met maar liefst vijf verdiepingen, waar de merken Porsche, Bentley en Lamborghini te vinden zijn. Dat heeft PON bekendgemaakt. De totale oppervlakte bedraagt 17.500 vierkante meter.

In het nieuwe pand is er een hoofdrol voor Porsche Centrum Rotterdam. Een groot deel van het gebouw is volledig uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van het sportwagenmerk uit Zuffenhausen. Dankzij de Porsche-huisstijl is het nieuwe Porsche Centrum geen traditionele autoshowroom. Zo is de sfeervolle ontvangstruimte in het ruime atrium, de ‘Porsche Platz’, ook bedoeld als ontmoetingsplaats voor de Porsche community. Via de ‘pitlane’ vinden klanten hun weg naar speciale ‘destinations’.

Voor nog betere en snellere service, ook voor klassieke Porsche-modellen, heeft Porsche Centrum Rotterdam op de nieuwe locatie een moderne, ruim opgezette eigen werkplaats. Deze is toegankelijk via het drive-in-principe; klanten hoeven hun auto dus niet buiten achter te laten. In de nieuwe vestiging beschikt Porsche Centrum Rotterdam bovendien over een eigen schadeafdeling.

Lamborghini en Bentley

Ook Lamborghini vestigt zich in het nieuwe pand. Het supersportwagenmerk krijgt een eigen showroom, die duidelijk te zien is vanaf de snelweg A20. Door het grote glasoppervlak zijn de nieuwste modellen van buitenaf goed zichtbaar. Ook het Engelse luxemerk Bentley krijgt in de nieuwe setting alle ruimte. Voor de showroom van Bentley geldt dat klanten hier volledig ondergedompeld worden in de bijzondere belevingswereld van het merk. Britse stijl en de focus op handwerk en sportiviteit staan daarbij centraal. Op de begane grond bevindt zich een ruim opgezette werkplaats, waar het onderhoud van de Bentleys en Lamborghini’s plaatsvindt.

Reageren
500 tekens over