Het onderzoek van Adac is het meest uitgebreide Duitse instrument om de kracht en het imago van automerken in beeld te brengen.  Dit jaar werden in totaal 33 merken beoordeeld op bijvoorbeeld imago, specifieke sterke punten, klanttevredenheid, pechgevoeligheid, milieubewustzijn, veiligheid en productiekwaliteit. Audi scoorde daarbij over de hele linie zeer hoog. Zo haalde Audi eerste plaatsen bij de imagowaardering, kwaliteit en veiligheid.

Audi kreeg ook een eervolle vermelding voor de boordcomputer met efficiencyprogramma zoals die wordt toegepast in de Audi A4 en Audi A5. De jury stelde vast dat deze boordcomputer tot de acht belangrijkste innovaties van het afgelopen jaar behoort.

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding