Geslaagde middag Zakenauto en Bestelauto van het Jaar (fotoserie)

De bekendmaking van de Zakenauto van het Jaar en de Bestelauto van het Jaar op woensdagmiddag (24 september) was een zeer geslaagde bijeenkomst. Ongeveer 250 mensen uit de branche waren in Kasteel De Vanenburg in Putten aanwezig.

Eigenlijk was de regen de enige domper op deze zeer geslaagde middag. De zaal was compleet gevuld, de prijswinnaars waren blij en trots en de gasten vermaakten zich met de sprekers en natuurlijk met elkaars gezelschap. Traditioneel is de bijeenkomst een trefpunt voor branchegenoten die van de gelegenheid gebruikmaken om bij te praten, afspraken te maken of zelfs zaken te doen. Voor de winnaars (en de verliezers) is er gelegenheid de juryleden te spreken en de felicitaties in ontvangst te nemen.
Het programma bestond uit de bekendmakingen van de drie winnaars (Bestelauto van het Jaar 2015, Beste Nieuwkomer voor 2015 en Zakenauto van het Jaar 2015), uit een korte presentatie van belangrijke conclusies uit het nieuwe Nationaal Zakenauto Onderzoek door onderzoeker Eric Vousten en uit een voordracht van Eric Geers. Hij was tot het faillissement pr-directeur van Saab Automobile en hij is nu werkzaam bij Qoros in China.
Voor de broodnodige ontspanning zorgde een optreden van Jan Willem Vis, veilingmeester van BCA Autoveiling. Hij veilde met veel animo een aantal gesponsorde ‘kavels’ waarvan de totale opbrengst (1.420 euro) is geschonken aan Stichting Rally For Kids.  

Geslaagde middag Zakenauto en Bestelauto van het Jaar (fotoserie) - Automobielmanagement.nl

Geslaagde middag Zakenauto en Bestelauto van het Jaar (fotoserie)

De bekendmaking van de Zakenauto van het Jaar en de Bestelauto van het Jaar op woensdagmiddag (24 september) was een zeer geslaagde bijeenkomst. Ongeveer 250 mensen uit de branche waren in Kasteel De Vanenburg in Putten aanwezig.

Eigenlijk was de regen de enige domper op deze zeer geslaagde middag. De zaal was compleet gevuld, de prijswinnaars waren blij en trots en de gasten vermaakten zich met de sprekers en natuurlijk met elkaars gezelschap. Traditioneel is de bijeenkomst een trefpunt voor branchegenoten die van de gelegenheid gebruikmaken om bij te praten, afspraken te maken of zelfs zaken te doen. Voor de winnaars (en de verliezers) is er gelegenheid de juryleden te spreken en de felicitaties in ontvangst te nemen.
Het programma bestond uit de bekendmakingen van de drie winnaars (Bestelauto van het Jaar 2015, Beste Nieuwkomer voor 2015 en Zakenauto van het Jaar 2015), uit een korte presentatie van belangrijke conclusies uit het nieuwe Nationaal Zakenauto Onderzoek door onderzoeker Eric Vousten en uit een voordracht van Eric Geers. Hij was tot het faillissement pr-directeur van Saab Automobile en hij is nu werkzaam bij Qoros in China.
Voor de broodnodige ontspanning zorgde een optreden van Jan Willem Vis, veilingmeester van BCA Autoveiling. Hij veilde met veel animo een aantal gesponsorde ‘kavels’ waarvan de totale opbrengst (1.420 euro) is geschonken aan Stichting Rally For Kids.