VinFast onthult prijzen accu-abonnementen

Het Vietnamese autobedrijf VinFast heeft specificaties van haar auto’s en accu-abonnementen voor de Nederlandse markt vrijgegeven. De elektrische VinFast VF 8 en VF 9 komen naar verwachting in de tweede helft van 2022 naar Europa.

De VF 8 wordt leverbaar met twee accupakketten met een rijbereik tot 471 km, de VF 9 heeft een rijbereik tot 594 km voor de modelvariant Eco. Klanten van VinFast kunnen kiezen uit de twee accu-abonnementsvormen Fixed en Flexible. Het Fixed Package heeft geen kilometerbeperking en kost maandelijks 120 euro voor de VF 8 en 150 euro voor de VF 9 (inclusief BTW).

VinFast biedt deze accu-abonnementsvorm aan voor alle EV’s die in 2022 en 2023 worden verkocht. Vanaf 2024 zullen naar verwachting de helft van de kopers een Vinfast EV kiezen met een accu-abonnement, de andere helft zal kiezen voor koop van een Vinfast, inclusief accupakket.

Lees ook:
Vinfast maakt prijzen voor Nederland bekend

Reageren
500 tekens over
VinFast onthult prijzen accu-abonnementen - Automobielmanagement.nl

VinFast onthult prijzen accu-abonnementen

Het Vietnamese autobedrijf VinFast heeft specificaties van haar auto’s en accu-abonnementen voor de Nederlandse markt vrijgegeven. De elektrische VinFast VF 8 en VF 9 komen naar verwachting in de tweede helft van 2022 naar Europa.

De VF 8 wordt leverbaar met twee accupakketten met een rijbereik tot 471 km, de VF 9 heeft een rijbereik tot 594 km voor de modelvariant Eco. Klanten van VinFast kunnen kiezen uit de twee accu-abonnementsvormen Fixed en Flexible. Het Fixed Package heeft geen kilometerbeperking en kost maandelijks 120 euro voor de VF 8 en 150 euro voor de VF 9 (inclusief BTW).

VinFast biedt deze accu-abonnementsvorm aan voor alle EV’s die in 2022 en 2023 worden verkocht. Vanaf 2024 zullen naar verwachting de helft van de kopers een Vinfast EV kiezen met een accu-abonnement, de andere helft zal kiezen voor koop van een Vinfast, inclusief accupakket.

Lees ook:
Vinfast maakt prijzen voor Nederland bekend