Openclaims breidt uit met kantoor in Duitsland

Openclaims opent per 1 april 2022 een kantoor in Keulen. Een logische stap laat het bedrijf weten, gezien de groei die de Amsterdamse onderneming op de Nederlandse markt heeft doorgemaakt.

Evenals in Nederland en Scandinavië heeft de Duitse automarkt volgens Openclaims te maken met een ‘sterk veranderend landschap en snel toenemende consumentenbehoeften’. ‘Dit vraagt om oplossingen waarmee backoffice processen volledig geautomatiseerd kunnen worden en data een centrale rol krijgt’.

Logisch

Stephan Stergiou, CEO Openclaims, over de uitbreiding naar Duitsland: “Na de opening van ons kantoor in Kopenhagen was Duitsland voor ons een logische stap. Ook in de Nederlandse markt blijven wij groeien en uitbreiden. Nieuwe samenwerkingen maken wij binnenkort bekend.”

Openclaims is een Nederlands SaaS platform voor claims- en schadeherstelmanagement. In oktober 2021 opende het bedrijf al een kantoor in Kopenhagen.

Lees ook:
Evert Jan Stagge nieuwe CCO van Openclaims

Openclaims breidt uit met kantoor in Duitsland - Automobielmanagement.nl

Openclaims breidt uit met kantoor in Duitsland

Openclaims opent per 1 april 2022 een kantoor in Keulen. Een logische stap laat het bedrijf weten, gezien de groei die de Amsterdamse onderneming op de Nederlandse markt heeft doorgemaakt.

Evenals in Nederland en Scandinavië heeft de Duitse automarkt volgens Openclaims te maken met een ‘sterk veranderend landschap en snel toenemende consumentenbehoeften’. ‘Dit vraagt om oplossingen waarmee backoffice processen volledig geautomatiseerd kunnen worden en data een centrale rol krijgt’.

Logisch

Stephan Stergiou, CEO Openclaims, over de uitbreiding naar Duitsland: “Na de opening van ons kantoor in Kopenhagen was Duitsland voor ons een logische stap. Ook in de Nederlandse markt blijven wij groeien en uitbreiden. Nieuwe samenwerkingen maken wij binnenkort bekend.”

Openclaims is een Nederlands SaaS platform voor claims- en schadeherstelmanagement. In oktober 2021 opende het bedrijf al een kantoor in Kopenhagen.

Lees ook:
Evert Jan Stagge nieuwe CCO van Openclaims