Eerste Ford E-Transit uit fabriek in Turkije

In de Ford Otosan-fabriek in het Turkse Kocaeli is de productie gestart van de Ford Pro E-Transit. De eerste bestelwagens zijn inmiddels onderweg naar klanten. In Europa heeft Ford al meer dan 5.000 orders voor de E-Transit kunnen noteren.

“De Ford Otosan-fabriek in Kocaeli is het hart van de Europese Transit-productie. De productiestart van de E-Transit vormt het begin van een nieuw geëlektrificeerd hoofdstuk,” zegt Hans Schep, general manager van Ford Pro Europe. “Dit is de eerste stap van de transformatie van de fabriek, die een groot centrum wordt voor de productie van elektrische bedrijfswagens in Europa.”

Productiviteit

De E-Transit is de volledig elektrische versie van de best verkochte bedrijfswagen ter wereld en het eerste nieuwe model van Ford Pro in Europa. Samen met de voertuigen, zowel elektrisch als met verbrandingsmotoren, helpt dit klanten om meer productiviteit en lagere kosten te behalen, met op één platform toegang tot alles wat bedrijven in het elektrische en digitale tijdperk nodig hebben, aldus Ford.

Om te kunnen voldoen aan de toekomstige vraag naar geëlektrificeerde Fords, investeert Ford Otosan 2 miljard euro en groeit de werkgelegenheid met zo’n 3.000 werkplekken.

Reageren
500 tekens over
Eerste Ford E-Transit uit fabriek in Turkije - Automobielmanagement.nl

Eerste Ford E-Transit uit fabriek in Turkije

In de Ford Otosan-fabriek in het Turkse Kocaeli is de productie gestart van de Ford Pro E-Transit. De eerste bestelwagens zijn inmiddels onderweg naar klanten. In Europa heeft Ford al meer dan 5.000 orders voor de E-Transit kunnen noteren.

“De Ford Otosan-fabriek in Kocaeli is het hart van de Europese Transit-productie. De productiestart van de E-Transit vormt het begin van een nieuw geëlektrificeerd hoofdstuk,” zegt Hans Schep, general manager van Ford Pro Europe. “Dit is de eerste stap van de transformatie van de fabriek, die een groot centrum wordt voor de productie van elektrische bedrijfswagens in Europa.”

Productiviteit

De E-Transit is de volledig elektrische versie van de best verkochte bedrijfswagen ter wereld en het eerste nieuwe model van Ford Pro in Europa. Samen met de voertuigen, zowel elektrisch als met verbrandingsmotoren, helpt dit klanten om meer productiviteit en lagere kosten te behalen, met op één platform toegang tot alles wat bedrijven in het elektrische en digitale tijdperk nodig hebben, aldus Ford.

Om te kunnen voldoen aan de toekomstige vraag naar geëlektrificeerde Fords, investeert Ford Otosan 2 miljard euro en groeit de werkgelegenheid met zo’n 3.000 werkplekken.