Samenwerking Heiwegen Consultancy en Joost Baan

Heiwegen Consultancy en Joost Baan (Baan Projecten) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Joost Baan gaat per 1 januari 2010 als zelfstandig consultant onder de vlag van Heiwegen Consultancy de positie van Heiwegen Consultancy binnen de aftermarket versterken.

Heiwegen Consultancy is hrm-partner voor de autobranche en wil een aantal marktsegmenten verder ontwikkelen. Perry van Gerwen, managing partner van Heiwegen Consultancy. "Joost Baan brengt een aanzienlijk netwerk en kennis van deze sector in. Met zijn komst verwachten wij een verdere groei te realiseren in dit voor ons belangrijke marktsegment."

Joost Baan werkte onder meer bij Shared Parts Services (Brezan, Holland Java en PartsPoint Benelux), Inalfa en Webasto. Als zelfstandig ondernemer deed hij projecten voor onder meer Kühne (introductie van AutoMaster). Samen met Heiwegen Consultancy heeft Joost Baan een market entry study verricht voor een internationale organisatie op het gebied van automotive dienstverlening. "Deze samenwerking is wederzijds goed bevallen. Daarom wil ik graag op deze wijze een bijdrage leveren aan het succes van Heiwegen Consultancy in de after market. Ik verbind me aan een partij met een goede reputatie, een breed dienstenpakket en een sterke marktpositie. Daarom vertrouw ik op een succes voor alle betrokkenen."

Heiwegen Consultancy verwacht in de loop van 2010 nog meer van dergelijke samenwerkingsverbanden af te sluiten met consultants in andere marktsegmenten. "Wij zien duidelijk tekenen van herstel en willen dan ook direct hierop anticiperen" aldus Perry van Gerwen.

Reacties

Beste Joost,

Wat een super deal.
Gefeliciteerd en veel succes.

Groetjes,
Sonja

Geplaatst door: sonja pijpers op
Samenwerking Heiwegen Consultancy en Joost Baan - Automobielmanagement.nl

Samenwerking Heiwegen Consultancy en Joost Baan

Heiwegen Consultancy en Joost Baan (Baan Projecten) hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Joost Baan gaat per 1 januari 2010 als zelfstandig consultant onder de vlag van Heiwegen Consultancy de positie van Heiwegen Consultancy binnen de aftermarket versterken.

Heiwegen Consultancy is hrm-partner voor de autobranche en wil een aantal marktsegmenten verder ontwikkelen. Perry van Gerwen, managing partner van Heiwegen Consultancy. "Joost Baan brengt een aanzienlijk netwerk en kennis van deze sector in. Met zijn komst verwachten wij een verdere groei te realiseren in dit voor ons belangrijke marktsegment."

Joost Baan werkte onder meer bij Shared Parts Services (Brezan, Holland Java en PartsPoint Benelux), Inalfa en Webasto. Als zelfstandig ondernemer deed hij projecten voor onder meer Kühne (introductie van AutoMaster). Samen met Heiwegen Consultancy heeft Joost Baan een market entry study verricht voor een internationale organisatie op het gebied van automotive dienstverlening. "Deze samenwerking is wederzijds goed bevallen. Daarom wil ik graag op deze wijze een bijdrage leveren aan het succes van Heiwegen Consultancy in de after market. Ik verbind me aan een partij met een goede reputatie, een breed dienstenpakket en een sterke marktpositie. Daarom vertrouw ik op een succes voor alle betrokkenen."

Heiwegen Consultancy verwacht in de loop van 2010 nog meer van dergelijke samenwerkingsverbanden af te sluiten met consultants in andere marktsegmenten. "Wij zien duidelijk tekenen van herstel en willen dan ook direct hierop anticiperen" aldus Perry van Gerwen.

Reacties

Beste Joost,

Wat een super deal.
Gefeliciteerd en veel succes.

Groetjes,
Sonja

Geplaatst door: sonja pijpers op