Hans Kwaad keert terug naar AutoBinck

Hans Kwaad is bij Autobinck Holding benoemd tot chief business development officer. Hij gaat zich als innovator richten op nieuwe ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

Dit is op 29 mei al eerder op deze site gemeld, maar het is nu officieel door AutoBinck bekendgemaakt. Met de aanstelling van Hans Kwaad anticipeert AutoBinck Holding op ‘de snelle veranderingen in de wereld van mobiliteit en logistiek’. Hans Kwaad was hiervoor directeur van Hyundai Nederland, eerder een onderdeel van AutoBinck Holding. Maar de fabrikant Hyundai besloot in 2014 de import zelf ter hand te gaan nemen en zegde het contract met AuitoBinck op.  Kwaad is toen, net als al het andere personeel, meegegaan naar Hyundai Motor Netherlands. Kort geleden is hij daar vertrokken om (formeel per 1 augustus) terug te keren in de schoot van AutoBinck.
AutoBinck ziet de wereld van mobiliteit flink veranderen en wil daar actie op inspelen, aldus ceo Paul Zekhuis. "Denk aan de verschuiving van bezit naar gebruik, elektrificatie van auto’s met bijbehorende laadinfrastructuur, nieuwe verdienmodellen op het gebied van big data en natuurlijk de alles veranderende zelfrijdende auto." Hans Kwaad zal in zijn rol zorgdragen voor de strategie, het aanjagen van innovatie in de bestaande divisies en het ontwikkelen van nieuwe business.  Zekhuis: "Eén ding is zeker: door de komst van nieuwe technologieën verandert de wereld sneller dan ooit. Dit kan onze huidige business op lange termijn onder druk zetten maar het biedt tegelijkertijd ook enorme kansen om verder te groeien in nieuwe richtingen."

 

 

Hans Kwaad keert terug naar AutoBinck - Automobielmanagement.nl

Hans Kwaad keert terug naar AutoBinck

Hans Kwaad is bij Autobinck Holding benoemd tot chief business development officer. Hij gaat zich als innovator richten op nieuwe ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

Dit is op 29 mei al eerder op deze site gemeld, maar het is nu officieel door AutoBinck bekendgemaakt. Met de aanstelling van Hans Kwaad anticipeert AutoBinck Holding op ‘de snelle veranderingen in de wereld van mobiliteit en logistiek’. Hans Kwaad was hiervoor directeur van Hyundai Nederland, eerder een onderdeel van AutoBinck Holding. Maar de fabrikant Hyundai besloot in 2014 de import zelf ter hand te gaan nemen en zegde het contract met AuitoBinck op.  Kwaad is toen, net als al het andere personeel, meegegaan naar Hyundai Motor Netherlands. Kort geleden is hij daar vertrokken om (formeel per 1 augustus) terug te keren in de schoot van AutoBinck.
AutoBinck ziet de wereld van mobiliteit flink veranderen en wil daar actie op inspelen, aldus ceo Paul Zekhuis. "Denk aan de verschuiving van bezit naar gebruik, elektrificatie van auto’s met bijbehorende laadinfrastructuur, nieuwe verdienmodellen op het gebied van big data en natuurlijk de alles veranderende zelfrijdende auto." Hans Kwaad zal in zijn rol zorgdragen voor de strategie, het aanjagen van innovatie in de bestaande divisies en het ontwikkelen van nieuwe business.  Zekhuis: "Eén ding is zeker: door de komst van nieuwe technologieën verandert de wereld sneller dan ooit. Dit kan onze huidige business op lange termijn onder druk zetten maar het biedt tegelijkertijd ook enorme kansen om verder te groeien in nieuwe richtingen."