Hans Groenhuijsen sluit zich aan bij Aumacon

Hans Groenhuijsen heeft zich als geassocieerde consultant aangesloten bij het consultantsnetwerk van onafhankelijk kennisbureau voor de automotive sector Aumacon.

Hans Groenhuijsen sluit zich aan bij Aumacon

Clem Dickmann, oprichter van het bureau en columnist voor AM, is blij met de komst van Groenhuijsen. "We kennen Hans al jaren en zaten al langer op het vinkentouw voor deze uitbreiding. Met zijn komst zijn we voortaan nog beter in staat om toonaangevende marktanalyses te presenteren."

Groenhuijsen studeerde nieuwste geschiedenis (Universiteit Utrecht) en bedrijfskunde (TH Delft/IIB). Hij heeft zijn sporen verdiend als adviseur (o.m. Boer & Croon), als interimmanager en in diverse staf-, management- en directiefuncties (Centraal Beheer, CARe Schadeservice, Athlon Groep, Akzo Nobel/Nobilas, Pon/Dutchlease en Rabobank Wholesale.

Hans Groenhuijsen sluit zich aan bij Aumacon - Automobielmanagement.nl

Hans Groenhuijsen sluit zich aan bij Aumacon

Hans Groenhuijsen heeft zich als geassocieerde consultant aangesloten bij het consultantsnetwerk van onafhankelijk kennisbureau voor de automotive sector Aumacon.

Hans Groenhuijsen sluit zich aan bij Aumacon

Clem Dickmann, oprichter van het bureau en columnist voor AM, is blij met de komst van Groenhuijsen. "We kennen Hans al jaren en zaten al langer op het vinkentouw voor deze uitbreiding. Met zijn komst zijn we voortaan nog beter in staat om toonaangevende marktanalyses te presenteren."

Groenhuijsen studeerde nieuwste geschiedenis (Universiteit Utrecht) en bedrijfskunde (TH Delft/IIB). Hij heeft zijn sporen verdiend als adviseur (o.m. Boer & Croon), als interimmanager en in diverse staf-, management- en directiefuncties (Centraal Beheer, CARe Schadeservice, Athlon Groep, Akzo Nobel/Nobilas, Pon/Dutchlease en Rabobank Wholesale.