Bram Schot: “Vertrek bij Audi is eigen keus”

Bram Schot heeft zelf besloten op te stappen als CEO van Audi en ook het concern te verlaten. “Ik moet mijn plaats niet afstaan, ik wil, omdat we Audi op de rit hebben staan. En omdat we dat zo afgesproken hebben,” aldus Schot tegenover Automobiel Management in een reactie op een bericht dat – ten onrechte – de indruk zou wekken dat hij gedwongen vertrekt.

“Ik heb besloten het concern te verlaten. Dat gebeurt op eigen verzoek, per 1 april. Dan is de transformatie van Audi zo goed als afgerond. Ik wil graag nog een ander avontuur aangaan en heb een verzoek om langer te blijven naast mij neergelegd. De wereld is groot, en hij werd in het concern te klein.”

Toekomst buiten concern

Audi AG benadrukt dat ook zelf in een verklaring. Daarin staat dat Bram Schot voor een verdere toekomst buiten het concern heeft gekozen. “Hij verlaat de onderneming in de beste verhoudingen. Deze stap past in zijn lange termijn plannen. Schot heeft als CEO van Audi de nieuwe richting van het merk vooruit gedreven. De ondernemingsstrategie ‘Konsequent Audi’ vormt de basis voor de komende jaren en stelt de klanten centraal. De met Bram Schot ingeluide cultuurverandering heeft de grondslagen voor de transformatie gelegd.”

Lees ook:

Tweede Nederlandse autobaas op schopstoel

Nederlandse topman Schot vertrekt bij Audi

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] Lees ook: “Vertrek bij Audi is eigen keus” […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Audi zet mes in Duitse personeelsbestand op
Bram Schot: “Vertrek bij Audi is eigen keus” - Automobielmanagement.nl

Bram Schot: “Vertrek bij Audi is eigen keus”

Bram Schot heeft zelf besloten op te stappen als CEO van Audi en ook het concern te verlaten. “Ik moet mijn plaats niet afstaan, ik wil, omdat we Audi op de rit hebben staan. En omdat we dat zo afgesproken hebben,” aldus Schot tegenover Automobiel Management in een reactie op een bericht dat – ten onrechte – de indruk zou wekken dat hij gedwongen vertrekt.

“Ik heb besloten het concern te verlaten. Dat gebeurt op eigen verzoek, per 1 april. Dan is de transformatie van Audi zo goed als afgerond. Ik wil graag nog een ander avontuur aangaan en heb een verzoek om langer te blijven naast mij neergelegd. De wereld is groot, en hij werd in het concern te klein.”

Toekomst buiten concern

Audi AG benadrukt dat ook zelf in een verklaring. Daarin staat dat Bram Schot voor een verdere toekomst buiten het concern heeft gekozen. “Hij verlaat de onderneming in de beste verhoudingen. Deze stap past in zijn lange termijn plannen. Schot heeft als CEO van Audi de nieuwe richting van het merk vooruit gedreven. De ondernemingsstrategie ‘Konsequent Audi’ vormt de basis voor de komende jaren en stelt de klanten centraal. De met Bram Schot ingeluide cultuurverandering heeft de grondslagen voor de transformatie gelegd.”

Lees ook:

Tweede Nederlandse autobaas op schopstoel

Nederlandse topman Schot vertrekt bij Audi

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] Lees ook: “Vertrek bij Audi is eigen keus” […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Audi zet mes in Duitse personeelsbestand op