Bastiaan de Groot (43) is vanaf 1 januari 2020 de nieuwe managing director van Peugeot Nederland. Hij volgt Rick Hermanns op die begin november om onduidelijke redenen vertrok bij de importorganisatie. De Groot is sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor de marketing van Citroën in Nederland.

Internationale ervaring binnen de automotive branche

Bastiaan de Groot heeft voordat hij tot de Groupe PSA toe trad 9 jaar (internationale) ervaring opgedaan binnen FCA. In de laatste functies was De Groot eerst CEO van FCA Nordics en vervolgens verantwoordelijk voor FCA in Nederland.

In een reactie zegt De Groot ‘zeer verheugd te zijn om samen met het team van Peugeot Nederland alsmede het Peugeot dealernetwerk de volgende stap in de verdere ontwikkeling van het merk te zetten’.

Het is nog niet bekend wie de opvolger van De Groot zal worden als marketing directeur Citroën Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding