Berend Jan Hoekman vertrekt als Managing Director van Hyundai Nederland

Berend Jan Hoekman heeft per 1 maart zijn functie als Managing Director van Hyundai Nederland neergelegd. Dit laat Hyundai Nederland in een korte mededeling weten. Hoekman was sinds oktober 2018 werkzaam bij de importeur. Hij is de tweede directeur die na korte tijd het veld ruimt bij Hyundai.

Hoekman heeft twee en half jaar voor Hyundai in Nederland gewerkt en gedurende deze periode ‘een significant positieve bijdrage geleverd aan de herpositionering van Hyundai in Nederland’.

Over de reden van het vertrek van Hoekman doet Hyundai geen uitspraken. Opvallend is wel dat Hoekman al na twee en half jaar vertrekt. In oktober 2018 werd hij aangesteld als commercieel directeur. Twee maanden later vertrok de toenmalige Managing Director Ronald Dubbelman na 20 maanden en werd Hoekman aangesteld als zijn opvolger. Nu komt ook aan dat avontuur een einde.

President Dong Hwan Shin van Hyundai Motor Nederland BV betreurt het vertrek van Hoekman maar geeft aan dat de beslissing in goede samenspraak is genomen laat de importeur nog weten.

Lees ook:
Ronald Dubbelman weg bij Hyundai
Berend Jan Hoekman is nieuwe directeur Hyundai NL

Berend Jan Hoekman vertrekt als Managing Director van Hyundai Nederland - Automobielmanagement.nl

Berend Jan Hoekman vertrekt als Managing Director van Hyundai Nederland

Berend Jan Hoekman heeft per 1 maart zijn functie als Managing Director van Hyundai Nederland neergelegd. Dit laat Hyundai Nederland in een korte mededeling weten. Hoekman was sinds oktober 2018 werkzaam bij de importeur. Hij is de tweede directeur die na korte tijd het veld ruimt bij Hyundai.

Hoekman heeft twee en half jaar voor Hyundai in Nederland gewerkt en gedurende deze periode ‘een significant positieve bijdrage geleverd aan de herpositionering van Hyundai in Nederland’.

Over de reden van het vertrek van Hoekman doet Hyundai geen uitspraken. Opvallend is wel dat Hoekman al na twee en half jaar vertrekt. In oktober 2018 werd hij aangesteld als commercieel directeur. Twee maanden later vertrok de toenmalige Managing Director Ronald Dubbelman na 20 maanden en werd Hoekman aangesteld als zijn opvolger. Nu komt ook aan dat avontuur een einde.

President Dong Hwan Shin van Hyundai Motor Nederland BV betreurt het vertrek van Hoekman maar geeft aan dat de beslissing in goede samenspraak is genomen laat de importeur nog weten.

Lees ook:
Ronald Dubbelman weg bij Hyundai
Berend Jan Hoekman is nieuwe directeur Hyundai NL