Menno Kuipers benoemd tot salesmanager Profile Zakelijk

Menno Kuipers (50) is per 1 april aangesteld als salesmanager bij Profile Zakelijk in de Benelux. Met deze benoeming wil Profile het marktaandeel in de lease- en fleetmarkt vergroten en de naamsbekendheid verder versterken.

In zijn nieuwe functie is Kuipers verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in de zakelijke markt in de Benelux. Hij stuurt een team van accountmanagers aan en gaat zich voornamelijk richten op het verder uitbouwen van de zakelijke positie en het klantenportfolio van Profile Benelux.

Ervaring

Kuipers heeft veel ervaring in diverse salesmanagementfuncties in de autobranche laat Profile weten. ‘Hij werkte hiervoor als manager fleet & business sales bij auto-importeur FCA Netherlands. Hij was verantwoordelijk voor de verkoop aan de b2b-markt en had een team van negen mensen onder zijn hoede. Daarvoor was hij manager sales & mobiliteitsadvies bij het voormalige Business Lease Nederland dat nu Terberg Business Lease Group is’.

Privé naar zakelijk

De aandacht van Profile verschuift al enig tijd van privé naar zakelijk eigenaarschap. Profile Zakelijk regelt voor de lease- en fleetmarkt mobiliteitsoplossingen inclusief merkonafhankelijk auto-onderhoud en reparatie bij een van de 226 Profile-vestigingen. In combinatie met meerdere contractpartners zorgen zij ervoor dat de zakelijke rijders een ‘one-stop-shop’ ervaren.

Lees ook:
Eerste tien Profile vestigingen ontvangen EV-certificering

Menno Kuipers benoemd tot salesmanager Profile Zakelijk - Automobielmanagement.nl

Menno Kuipers benoemd tot salesmanager Profile Zakelijk

Menno Kuipers (50) is per 1 april aangesteld als salesmanager bij Profile Zakelijk in de Benelux. Met deze benoeming wil Profile het marktaandeel in de lease- en fleetmarkt vergroten en de naamsbekendheid verder versterken.

In zijn nieuwe functie is Kuipers verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in de zakelijke markt in de Benelux. Hij stuurt een team van accountmanagers aan en gaat zich voornamelijk richten op het verder uitbouwen van de zakelijke positie en het klantenportfolio van Profile Benelux.

Ervaring

Kuipers heeft veel ervaring in diverse salesmanagementfuncties in de autobranche laat Profile weten. ‘Hij werkte hiervoor als manager fleet & business sales bij auto-importeur FCA Netherlands. Hij was verantwoordelijk voor de verkoop aan de b2b-markt en had een team van negen mensen onder zijn hoede. Daarvoor was hij manager sales & mobiliteitsadvies bij het voormalige Business Lease Nederland dat nu Terberg Business Lease Group is’.

Privé naar zakelijk

De aandacht van Profile verschuift al enig tijd van privé naar zakelijk eigenaarschap. Profile Zakelijk regelt voor de lease- en fleetmarkt mobiliteitsoplossingen inclusief merkonafhankelijk auto-onderhoud en reparatie bij een van de 226 Profile-vestigingen. In combinatie met meerdere contractpartners zorgen zij ervoor dat de zakelijke rijders een ‘one-stop-shop’ ervaren.

Lees ook:
Eerste tien Profile vestigingen ontvangen EV-certificering