René Leander stopt als directeur van Bovemij

René Leander treedt per 1 oktober 2021 terug als directeur van Bovemij N.V. Op 1 augustus vierde de CEO nog zijn 25-jarig jubileum bij Bovemij. Dit blijkt nu een mooi moment geweest te zijn om de leiding van het bedrijf over te dragen, laat Bovemij in een verklaring weten.

René Leander: “Bovemij is uitgegroeid tot de financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. De laatste 13 jaar heb ik daar als CEO aan bij mogen dragen en daar ben ik trots op. Na deze mooie periode zijn de Raad van Commissarissen en ik samen tot de conclusie gekomen dat het goed is de leiding van Bovemij voor de volgende fase van ontwikkeling over te dragen. Het zal niet eenvoudig zijn de deur dicht te trekken maar ik denk dat het voor zowel Bovemij als voor mij goed zal zijn.”

De Raad van Commissarissen buigt zich momenteel over de opvolging van Leander.

Lees ook:
Bovemij ziet winst stijgen naar 31,7 miljoen euro

René Leander stopt als directeur van Bovemij - Automobielmanagement.nl

René Leander stopt als directeur van Bovemij

René Leander treedt per 1 oktober 2021 terug als directeur van Bovemij N.V. Op 1 augustus vierde de CEO nog zijn 25-jarig jubileum bij Bovemij. Dit blijkt nu een mooi moment geweest te zijn om de leiding van het bedrijf over te dragen, laat Bovemij in een verklaring weten.

René Leander: “Bovemij is uitgegroeid tot de financieel en datadienstverlener van en voor de mobiliteitsbranche. De laatste 13 jaar heb ik daar als CEO aan bij mogen dragen en daar ben ik trots op. Na deze mooie periode zijn de Raad van Commissarissen en ik samen tot de conclusie gekomen dat het goed is de leiding van Bovemij voor de volgende fase van ontwikkeling over te dragen. Het zal niet eenvoudig zijn de deur dicht te trekken maar ik denk dat het voor zowel Bovemij als voor mij goed zal zijn.”

De Raad van Commissarissen buigt zich momenteel over de opvolging van Leander.

Lees ook:
Bovemij ziet winst stijgen naar 31,7 miljoen euro