Godfried Terberg aangesteld als nieuwe bestuursvoorzitter van Royal Terberg Group

Godfried Terberg (58) is sinds 1 oktober de nieuwe bestuursvoorzitter van Royal Terberg Group. Hij volgt daarmee zijn oom George Terberg (68) op, die na een loopbaan van bijna 45 jaar in het familiebedrijf de leiding overdraagt aan zijn neef. Godfried Terberg is daarmee de vijfde generatie Terberg die aan het roer komt te staan van de gelijknamige organisatie.

Godfried Terberg: “George bracht de groep op een ander niveau. Ik ben er trots op hem te mogen opvolgen. Ik wil het goede behouden en noodzakelijke veranderingen verder doorvoeren om bestendig te zijn in deze tijd van mondiale ontwikkelingen, zoals duurzaamheid, elektrificatie en digitalisering. Innovatie en duurzaamheid zitten in ons DNA. Omdat we ons altijd verantwoordelijk voelen voor de volgende generaties, zijn we al 152 jaar succesvol. Nu is de tijd om de groep voor te
bereiden op een duurzame toekomst, voor het welzijn van onze planeet.”

Raad van Commissarissen

Godfried vervulde de afgelopen tien jaar de rol van vicevoorzitter van Royal Terberg Group en is daarnaast operationeel verantwoordelijk voor de Environmental divisie. Aan de Raad van Bestuur zal Rob van Hove worden toegevoegd, die operationeel verantwoordelijk is voor de divisie Special Vehicles. Aftredend bestuursvoorzitter George Terberg zal toetreden tot de Raad van Commissarissen.

Royal Terberg Group heeft vestigingen in 12 landen en bereikte in 2020 een omzet van ruim 1 miljard euro met 3.000 werknemers. Het bedrijf is in de automotive onder andere actief met Terberg Business Lease.

Lees ook:
René de Jong nieuwe B2B manager Terberg

Godfried Terberg aangesteld als nieuwe bestuursvoorzitter van Royal Terberg Group - Automobielmanagement.nl

Godfried Terberg aangesteld als nieuwe bestuursvoorzitter van Royal Terberg Group

Godfried Terberg (58) is sinds 1 oktober de nieuwe bestuursvoorzitter van Royal Terberg Group. Hij volgt daarmee zijn oom George Terberg (68) op, die na een loopbaan van bijna 45 jaar in het familiebedrijf de leiding overdraagt aan zijn neef. Godfried Terberg is daarmee de vijfde generatie Terberg die aan het roer komt te staan van de gelijknamige organisatie.

Godfried Terberg: “George bracht de groep op een ander niveau. Ik ben er trots op hem te mogen opvolgen. Ik wil het goede behouden en noodzakelijke veranderingen verder doorvoeren om bestendig te zijn in deze tijd van mondiale ontwikkelingen, zoals duurzaamheid, elektrificatie en digitalisering. Innovatie en duurzaamheid zitten in ons DNA. Omdat we ons altijd verantwoordelijk voelen voor de volgende generaties, zijn we al 152 jaar succesvol. Nu is de tijd om de groep voor te
bereiden op een duurzame toekomst, voor het welzijn van onze planeet.”

Raad van Commissarissen

Godfried vervulde de afgelopen tien jaar de rol van vicevoorzitter van Royal Terberg Group en is daarnaast operationeel verantwoordelijk voor de Environmental divisie. Aan de Raad van Bestuur zal Rob van Hove worden toegevoegd, die operationeel verantwoordelijk is voor de divisie Special Vehicles. Aftredend bestuursvoorzitter George Terberg zal toetreden tot de Raad van Commissarissen.

Royal Terberg Group heeft vestigingen in 12 landen en bereikte in 2020 een omzet van ruim 1 miljard euro met 3.000 werknemers. Het bedrijf is in de automotive onder andere actief met Terberg Business Lease.

Lees ook:
René de Jong nieuwe B2B manager Terberg