Sophieke Verhoeven nieuwe directeur PSA Finance

Sophieke Verhoeven is sinds 1 september de nieuwe CEO van PSA Finance in Nederland. Verhoeven volgt Sergio Carretero op die na vijf jaar bij PSA in Nederland is teruggekeerd naar Spanje. Hij gaat daar de rol vervullen van Deputy CEO voor de joint venture van PSA en Santander.

Verhoeven is al ruim 20 jaar werkzaam bij PSA Finance, een joint venture tussen Banque PSA Finance en Santander Consumer Finance. Ze stond sinds 2019 als Deputy CEO aan het roer van het financieringsbedrijf, dat zich onder meer bezighoudt met private lease.

Tegelijkertijd zal Mónica Chaparro de rol van Deputy CEO op zich gaan nemen. Zij heeft een carrière van meer dan 6 jaar binnen Santander Consumer Finance Benelux, waar zij verschillende management rollen vervulde in de Technology & Operations kant en meest recent als Collections Business Unit Director.

Lees ook:
Linda Jackson: ‘Wat we met PSA hebben gedaan, werkt even goed met Stellantis’

Sophieke Verhoeven nieuwe directeur PSA Finance - Automobielmanagement.nl

Sophieke Verhoeven nieuwe directeur PSA Finance

Sophieke Verhoeven is sinds 1 september de nieuwe CEO van PSA Finance in Nederland. Verhoeven volgt Sergio Carretero op die na vijf jaar bij PSA in Nederland is teruggekeerd naar Spanje. Hij gaat daar de rol vervullen van Deputy CEO voor de joint venture van PSA en Santander.

Verhoeven is al ruim 20 jaar werkzaam bij PSA Finance, een joint venture tussen Banque PSA Finance en Santander Consumer Finance. Ze stond sinds 2019 als Deputy CEO aan het roer van het financieringsbedrijf, dat zich onder meer bezighoudt met private lease.

Tegelijkertijd zal Mónica Chaparro de rol van Deputy CEO op zich gaan nemen. Zij heeft een carrière van meer dan 6 jaar binnen Santander Consumer Finance Benelux, waar zij verschillende management rollen vervulde in de Technology & Operations kant en meest recent als Collections Business Unit Director.

Lees ook:
Linda Jackson: ‘Wat we met PSA hebben gedaan, werkt even goed met Stellantis’