Miranda de Bruin nieuwe directeur Bovemij Financieringen

Miranda de Bruin is per 1 april 2022 de nieuwe directeur van Bovemij Financieringen. Zij volgt Dick van der Vis op die sinds maart als interim directeur de honneurs waarnam. Miranda de Bruin komt over van Santander waar zij de afgelopen vijf jaar Head of Automotive was.

Het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij helpt autobedrijven om samen met hen een leasemaatschappij op te zetten, die te financieren en ook de volledige operatie en administratie af te handelen. Daarnaast kunnen autobedrijven hun klanten via Bovemij een autofinanciering aanbieden.

Ervaring

Mas van Steenis (CCO Raad van Bestuur): “We zijn erg blij met de komst van Miranda naar Bovemij. Voordat ze als Head of Automotive bij Santander terecht kwam, werkte ze al bij Volkswagen Pon Financial Services, Alcredis en PSA Finance. Ze heeft dus erg veel ervaring in de automotive en snapt onze branche. En ze heeft veel kennis van leasing en financieringen.”

Nieuw elan

Miranda de Bruin: “Inhoudelijk begin ik wel echt aan een nieuwe uitdaging; het business model van Financieringen is anders dan ik gewend ben. Waar Santander automerken ondersteunt, helpt Bovemij autobedrijven. Dat brengt voor mij nieuw elan met zich mee: een nieuwe dynamiek en een nieuwe manier van werken. Ik heb veel zin om bij te dragen aan de mooie ambities van Bovemij!’

Lees ook:
Santander begint eigen handelsplatform in Duitsland

Miranda de Bruin nieuwe directeur Bovemij Financieringen - Automobielmanagement.nl

Miranda de Bruin nieuwe directeur Bovemij Financieringen

Miranda de Bruin is per 1 april 2022 de nieuwe directeur van Bovemij Financieringen. Zij volgt Dick van der Vis op die sinds maart als interim directeur de honneurs waarnam. Miranda de Bruin komt over van Santander waar zij de afgelopen vijf jaar Head of Automotive was.

Het bedrijfsonderdeel Financieringen van Bovemij helpt autobedrijven om samen met hen een leasemaatschappij op te zetten, die te financieren en ook de volledige operatie en administratie af te handelen. Daarnaast kunnen autobedrijven hun klanten via Bovemij een autofinanciering aanbieden.

Ervaring

Mas van Steenis (CCO Raad van Bestuur): “We zijn erg blij met de komst van Miranda naar Bovemij. Voordat ze als Head of Automotive bij Santander terecht kwam, werkte ze al bij Volkswagen Pon Financial Services, Alcredis en PSA Finance. Ze heeft dus erg veel ervaring in de automotive en snapt onze branche. En ze heeft veel kennis van leasing en financieringen.”

Nieuw elan

Miranda de Bruin: “Inhoudelijk begin ik wel echt aan een nieuwe uitdaging; het business model van Financieringen is anders dan ik gewend ben. Waar Santander automerken ondersteunt, helpt Bovemij autobedrijven. Dat brengt voor mij nieuw elan met zich mee: een nieuwe dynamiek en een nieuwe manier van werken. Ik heb veel zin om bij te dragen aan de mooie ambities van Bovemij!’

Lees ook:
Santander begint eigen handelsplatform in Duitsland