Willem Baudewijns ook directeur van Polestar Duitsland

Willem Baudewijns, directeur van Polestar Nederland, krijgt per 2 mei ook de leiding over Polestar Duitsland. Baudewijns volgt Alexander Lutz op die momenteel leiding geeft aan Polestar in Duitsland.

“Willem Baudewijns heeft veel internationale ervaring opgedaan in deze business en Polestar met succes in de Nederlandse markt gelanceerd. Onder leiding van Willem gaan zowel de Nederlandse als Duitse organisatie hun volgende fase in,” zegt Scott Dicken, commercieel directeur van Polestar in Europa.

Logisch

Baudewijns: “Deze nieuwe rol is voor mij een logische vervolgstap en een mooie uitdaging. Nederland en Duitsland behoren vanaf het begin tot de belangrijkste markten voor Polestar. Beide landen kunnen van elkaar leren en daarmee de gehele organisatie vooruit helpen om de transitie naar duurzame mobiliteit verder te versnellen.”

Lees ook:
Polestar bij beursgang 20 miljard dollar waard

Reageren
500 tekens over
Willem Baudewijns ook directeur van Polestar Duitsland - Automobielmanagement.nl

Willem Baudewijns ook directeur van Polestar Duitsland

Willem Baudewijns, directeur van Polestar Nederland, krijgt per 2 mei ook de leiding over Polestar Duitsland. Baudewijns volgt Alexander Lutz op die momenteel leiding geeft aan Polestar in Duitsland.

“Willem Baudewijns heeft veel internationale ervaring opgedaan in deze business en Polestar met succes in de Nederlandse markt gelanceerd. Onder leiding van Willem gaan zowel de Nederlandse als Duitse organisatie hun volgende fase in,” zegt Scott Dicken, commercieel directeur van Polestar in Europa.

Logisch

Baudewijns: “Deze nieuwe rol is voor mij een logische vervolgstap en een mooie uitdaging. Nederland en Duitsland behoren vanaf het begin tot de belangrijkste markten voor Polestar. Beide landen kunnen van elkaar leren en daarmee de gehele organisatie vooruit helpen om de transitie naar duurzame mobiliteit verder te versnellen.”

Lees ook:
Polestar bij beursgang 20 miljard dollar waard