Eric Prent nieuwe directeur Autotaalglas

Eric Prent is per 1 juni de nieuwe algemeen directeur van Autotaalglas. Prent werkte eerder bij verschillende auto-importeurs en bij Profile Car & Tyreservice.  Zijn laatste functie was algemeen directeur van GlasGarage.

Eric Prent gaat leidinggeven aan Autotaalglas, waar hij de franchiseformule in ruitschadeherstel verder gaat professionaliseren en versterken. Hij volgt daarmee Pieter Gabriëls op, die dit op interim basis heeft gedaan vanaf 2020.

Autotaalglas heeft meer dan 50 franchises in de glasherstelsector. “Ik ben er trots op dat ik deze stap ga maken en kijk uit naar de samenwerking met het team, de franchisenemers en landelijke klanten van Autotaalglas,” zegt Prent over zijn nieuwe aanstelling.

Lees meer:
Martijn Zaal nieuwe commercieel directeur Autotaalglas Nederland

Eric Prent nieuwe directeur Autotaalglas - Automobielmanagement.nl

Eric Prent nieuwe directeur Autotaalglas

Eric Prent is per 1 juni de nieuwe algemeen directeur van Autotaalglas. Prent werkte eerder bij verschillende auto-importeurs en bij Profile Car & Tyreservice.  Zijn laatste functie was algemeen directeur van GlasGarage.

Eric Prent gaat leidinggeven aan Autotaalglas, waar hij de franchiseformule in ruitschadeherstel verder gaat professionaliseren en versterken. Hij volgt daarmee Pieter Gabriëls op, die dit op interim basis heeft gedaan vanaf 2020.

Autotaalglas heeft meer dan 50 franchises in de glasherstelsector. “Ik ben er trots op dat ik deze stap ga maken en kijk uit naar de samenwerking met het team, de franchisenemers en landelijke klanten van Autotaalglas,” zegt Prent over zijn nieuwe aanstelling.

Lees meer:
Martijn Zaal nieuwe commercieel directeur Autotaalglas Nederland