Skoda Auto benoemt Thomas Schäfer tot voorzitter Raad van Toezicht

Thomas Schäfer, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Volkswagen Passenger Cars en hoofd van de groep ‘volumemerken’, is per 15 juli aangesteld als voorzitter van de Raad van Toezicht van Skoda Auto. Hij volgt Murat Aksel op, die aftreedt als voorzitter maar wel lid blijft van de Raad van Toezicht. Met deze stap wordt de samenwerking binnen de groep ‘volumemerken’ verder versterkt.

Binnen die groep is Skoda verantwoordelijk voor opkomende markten zoals India en Noord-Afrika, en daarnaast voor projecten als de ontwikkeling van de nieuwe generatie Volkswagen Passat en Skoda Superb. De verantwoordelijkheid voor het MQB A0 Global platform toont aan hoe het merk zich heeft ontwikkeld binnen de groep ‘volumemerken’ en hierbinnen speelt Skoda een essentiële rol.

Afzonderlijk

Binnen de Volkswagen Group bestaat de groep ‘volumemerken’ uit Volkswagen Passenger Cars, Skoda, Seat/Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens. Sinds het eerste kwartaal van dit jaar worden de resultaten van de groep ‘volumemerken’ afzonderlijk vermeld in de kwartaalverslagen van de Volkswagen Group. Thomas Schäfer is onlangs ook benoemd tot voorzitter van de Adviesraad van Volkswagen Bedrijfswagens en tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Seat/Cupra.

Lees ook:
Volkswagen Groep levert kwart minder voertuigen af

Reageren
500 tekens over
Skoda Auto benoemt Thomas Schäfer tot voorzitter Raad van Toezicht - Automobielmanagement.nl

Skoda Auto benoemt Thomas Schäfer tot voorzitter Raad van Toezicht

Thomas Schäfer, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Volkswagen Passenger Cars en hoofd van de groep ‘volumemerken’, is per 15 juli aangesteld als voorzitter van de Raad van Toezicht van Skoda Auto. Hij volgt Murat Aksel op, die aftreedt als voorzitter maar wel lid blijft van de Raad van Toezicht. Met deze stap wordt de samenwerking binnen de groep ‘volumemerken’ verder versterkt.

Binnen die groep is Skoda verantwoordelijk voor opkomende markten zoals India en Noord-Afrika, en daarnaast voor projecten als de ontwikkeling van de nieuwe generatie Volkswagen Passat en Skoda Superb. De verantwoordelijkheid voor het MQB A0 Global platform toont aan hoe het merk zich heeft ontwikkeld binnen de groep ‘volumemerken’ en hierbinnen speelt Skoda een essentiële rol.

Afzonderlijk

Binnen de Volkswagen Group bestaat de groep ‘volumemerken’ uit Volkswagen Passenger Cars, Skoda, Seat/Cupra en Volkswagen Bedrijfswagens. Sinds het eerste kwartaal van dit jaar worden de resultaten van de groep ‘volumemerken’ afzonderlijk vermeld in de kwartaalverslagen van de Volkswagen Group. Thomas Schäfer is onlangs ook benoemd tot voorzitter van de Adviesraad van Volkswagen Bedrijfswagens en tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Seat/Cupra.

Lees ook:
Volkswagen Groep levert kwart minder voertuigen af