Nieuwe baas voor Mini Europa

Ulrike von Mirbach is per 1 juli benoemd tot hoofd van Mini in Europa. Voordien was ze verantwoordelijk voor de BMW & Mini retailbusiness als onderdeel van het nieuwe verkoopmodel project. Ook was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe verkoopstructuur voor Mini. Die laatste functie houdt ze ook naast haar taak als algemene baas van Mini Europa.

Von Mirbach werkt al zo’n 17 jaar voor de BMW Groep. Aan het begin van haar loopbaan was ze onder meer belast met de marketingstrategie voor het BMW merk op de Duitse markt terwijl ze van oktober 2015 tot eind 2020 leiding gaf aan de marketing divisie van Mini Duitsland. Begin dit jaar begon ze voor dat merk te werken op Europees niveau. Haar voorganger Pierre Jalady is nu verantwoordelijk voor Mini in Azië-Pacific, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

‘Von Mirbach heeft een sleutelrol gespeeld bij de ontwikkeling van het Mini merk in Duitsland en heeft met succes de weg naar elektrificatie van het merk geleid. Voor haar zijn de zorgen van het dealer netwerk van centraal belang. Het goede niveau aan samenwerking tussen dealerschappen en fabrikanten alsmede het strategische merkmanagement en de digitalisering waren beslissende factoren bij de vooruitgang van het merk op de Duitse markt.’’

Lees ook:

BMW bouwt nieuwe EV-aandrijflijnen in Oostenrijk 

Nieuwe baas voor Mini Europa - Automobielmanagement.nl

Nieuwe baas voor Mini Europa

Ulrike von Mirbach is per 1 juli benoemd tot hoofd van Mini in Europa. Voordien was ze verantwoordelijk voor de BMW & Mini retailbusiness als onderdeel van het nieuwe verkoopmodel project. Ook was ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe verkoopstructuur voor Mini. Die laatste functie houdt ze ook naast haar taak als algemene baas van Mini Europa.

Von Mirbach werkt al zo’n 17 jaar voor de BMW Groep. Aan het begin van haar loopbaan was ze onder meer belast met de marketingstrategie voor het BMW merk op de Duitse markt terwijl ze van oktober 2015 tot eind 2020 leiding gaf aan de marketing divisie van Mini Duitsland. Begin dit jaar begon ze voor dat merk te werken op Europees niveau. Haar voorganger Pierre Jalady is nu verantwoordelijk voor Mini in Azië-Pacific, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

‘Von Mirbach heeft een sleutelrol gespeeld bij de ontwikkeling van het Mini merk in Duitsland en heeft met succes de weg naar elektrificatie van het merk geleid. Voor haar zijn de zorgen van het dealer netwerk van centraal belang. Het goede niveau aan samenwerking tussen dealerschappen en fabrikanten alsmede het strategische merkmanagement en de digitalisering waren beslissende factoren bij de vooruitgang van het merk op de Duitse markt.’’

Lees ook:

BMW bouwt nieuwe EV-aandrijflijnen in Oostenrijk