Christophe Mandon nieuwe verkoopbaas bij OpelVauxhal

Per 1 september is Christophe Mandon benoemd tot Head of Sales voor Opel/Vauxhall. Hij is nu nog commercieel manager voor de Stellantis merken in de Midden-Oosten en Afrika regio. Mandon heeft eerder in een reeks landen gewerkt, waaronder ook in Nederland.

Personeel pikt overname Opel-ontwikkelingscentrum niet

‘’Opel en Vauxhall zijn traditie-rijke merken en ik ben trots om die te vertegenwoordigen. We gaan door met ons elektrificatie offensief. We hebben buitengewone producten zoals de Mokka, Grandland en Astra en samen met onze business partners willen we onze klanten enthousiast maken,’’ zegt Mandon er zelf over. Binnen de Stellantis organisatie rapporteert hij aan de ceo van Opel Florian Huettl. Die noemt Mandon ‘een verkoop en marketing manager met een brede internationale ervaring’.

Mandon heeft verschillende hogere management posities bekleed bij Groupe PSA en Stellantis. Hij was onder meer ceo van Groupe PSA in Spanje en Portugal en werkte verder behalve in ons land ook in Frankrijk, Zwitserland en Marokko.

Lees ook:

Stellantis komt met ‘km-heffing’ EV 

Christophe Mandon nieuwe verkoopbaas bij OpelVauxhal - Automobielmanagement.nl

Christophe Mandon nieuwe verkoopbaas bij OpelVauxhal

Per 1 september is Christophe Mandon benoemd tot Head of Sales voor Opel/Vauxhall. Hij is nu nog commercieel manager voor de Stellantis merken in de Midden-Oosten en Afrika regio. Mandon heeft eerder in een reeks landen gewerkt, waaronder ook in Nederland.

Personeel pikt overname Opel-ontwikkelingscentrum niet

‘’Opel en Vauxhall zijn traditie-rijke merken en ik ben trots om die te vertegenwoordigen. We gaan door met ons elektrificatie offensief. We hebben buitengewone producten zoals de Mokka, Grandland en Astra en samen met onze business partners willen we onze klanten enthousiast maken,’’ zegt Mandon er zelf over. Binnen de Stellantis organisatie rapporteert hij aan de ceo van Opel Florian Huettl. Die noemt Mandon ‘een verkoop en marketing manager met een brede internationale ervaring’.

Mandon heeft verschillende hogere management posities bekleed bij Groupe PSA en Stellantis. Hij was onder meer ceo van Groupe PSA in Spanje en Portugal en werkte verder behalve in ons land ook in Frankrijk, Zwitserland en Marokko.

Lees ook:

Stellantis komt met ‘km-heffing’ EV